Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ginerele lui Vasile Blaga, Ionut Rudeanu, a fost arestat preventiv in dosarul de evaziune fiscala

B1 B1,
Ginerele lui Vasile Blaga, Ionut Rudeanu, a fost arestat preventiv in dosarul de evaziune fiscala

Ginerele lui Blaga, Ionut Rudeanu a fost arestat preventiv in dosarul de evaziune fiscala. Decizia a fost luata de Tribunalul Bucuresti in cursul zilei de vineri, noteaza Mediafax. Prejudiciul in acest dosar este. continuă pe B1

Ginerele lui Vasile Blaga, Andrei Rudeanu, arestat pentru 30 de zile

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au decis vineri arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Andrei Rudeanu, ginerele copresedintelui PNL Vasile Blaga, intr-un dosar in care este acuzat de evaziune fiscala, prejudiciul fiind de 600. 000 euro, anunta Agerpres.

Radu Banciu, despre ginerele lui Vasile Blaga: in 2011, cand in Romania duduia criza economica, firma lui Ionut Rudeanu a reusit sa-si mareasca cifra de afaceri de 341 de ori (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre ginerele lui Vasile Blaga, Ionut Rudeanu, care a fost joi audiat la Parchet si retinut dupa opt ore de interogatoriu. Ginerele lui.

Ginerele lui Vasile Blaga, Andrei Rudeanu, afla astazi daca va sta dupa gratii in urmatoarele 30 de zile pentru evaziune fiscala

Andrei Rudeanu, ginerele liderului PNL Vasile Blaga, va fi prezentat vineri judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva, dupa ce joi seara a fost retinut pentru evaziune fiscala cu un prejudiciu de 600. 000 de euro.

Cum actiona reteaua evazionista a lui Ionut Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga

Controversatul ginere al lui Vasile Blaga a fost ARESTAT preventiv pentru evaziune fiscala de aproximativ 600. 000 de euro. Despre Ionut Rudeanu, care detine o companie de securitate, s-a vorbit mult in ultima perioada, in contextul contractelor de milioane de euro incheiate cu statul.

UPDATE Ionut Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga, a fost retinut de procurori

Ionut Rudeanu, ginerele liderului PNL Vasile Blaga, a fost retinut joi seara de procurorii Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, dupa aproximativ sapte ore de audieri, el fiind acuzat de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 600. 000 de euro. Rudeanu va fi prezentat vineri, la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva. Referinte:1. Firma ginerelui/cuscrei lui Vasile Blaga a castigat in 2013 contracte pe banda rulanta de la CNADR. Vezi in text lista contractelor castigate sub guvernarea Ponta2. Ginerele lui Vasile Blaga a castigat impreuna cu o multinationala cinci contracte de paza pe autostrazi in valoare de 15,7 milioane de lei. Licitatiile au fost organizate de CNADNR 3. Revista Kamikaze: Fiica lui Blaga, angajata la compania care a cistigat 885 de milioane RON de la CFR.

VIDEO Perchezitii la firma de paza detinuta de Ionut Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga

Procurori ai Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti si politisti fac joi perchezitii la mai multe firme de paza si protectie din Bucuresti, Deva si Buftea, intr-un dosar de evaziune fiscala in care prejudiciul la bugetul statului este estimat la 2,5 milioane lei, potrivit unui comunicat al Parchetului. Printre firmele perchezitionate se numara si una controlata de Ionut Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga, potrivit unor surse citate de Ziarul Hunedoreanului.

Ginerele lui Vasile Blaga a fost retinut pentru spalare de bani si evaziune fiscala (VIDEO)

Ginerele lui Vasile Blaga a fost retinut pentru 24 de ore intr-un dosar penal in care este acuzat de spalare de bani si evaziune fiscala, informeaza B1 TV. Acesta va fi prezentat cel mai probabil in cursul zilei.

Ionut Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga, vrea sa returneze cei 600.000 de euro (VIDEO)

Ionut Rudeanu, ginerele fostului ministru al Internelor, Vasile Blaga, a fost retinut joi pentru 24 de ore. Vineri, acesta a fost dus la Parchet pentru o discutie cu procurorii unde incearca negocierea propriei.

UPDATE: Ginerele lui Vasile Blaga, RETINUT de procurori. Firma de paza a lui Ionut Rudeanu, cercetata pentru evaziune

Procurorii efectueaza cinci perchezitii, joi dimineata la firma de securitate a ginerelui lui Vasile Blaga, precum si la sediile comerciale si domiciliile mai multor persoane din Bucuresti, Deva si Buftea. Ionut Rudeanu a fost adus la audieri.

Ginerele lui Vasile Blaga, audiat la Parchet. Firma de paza a lui Ionut Rudeanu, cercetata pentru evaziune

Procurorii efectueaza cinci perchezitii, joi dimineata la firma de securitate a ginerelui lui Vasile Blaga, precum si la sediile comerciale si domiciliile mai multor persoane din Bucuresti, Deva si Buftea. Ionut Rudeanu a fost adus la audieri.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )