Libnet.ro
UNICEF

21:00

GRAV accident rutier in Dolj! Bilantul VICTIMELOR

B1 B1,
GRAV accident rutier in Dolj! Bilantul VICTIMELOR

Un barbat s-a stins din viata, vineri seara, dupa ce a fost lovit de o autoutilitara, pe trecerea de pietoni, pe drumul national DN 6, in localitatea Isalnita, judetul Dolj. in acest caz, autoritatile. continuă pe B1

GRAV accident rutier in Iasi! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc joi seara, in localitatea Letcani, judetul Iasi. Un barbat, in varsta de 34 de ani, si-a pierdut viata in tragicul eveniment. Din accident a rezultat o victima, pieton,.

GRAV accident rutier in Galati! Bilantul VICTIMELOR

O soferita, in varsta de 41 de ani, nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a lovit, marti, in plin o caruta care se deplasa in aceeasi directie de mers. Accidentul s-a produs in comuna Matca, di.

Accident rutier cu sase victime, la iesire din Buzau spre Ramnicu Sarat

Un grav accident de circulatie s-a produs joi seara pe DN2 E85, in localitatea Maracineni, la iesire de pe pod, spre Ramnicu Sarat. Din primele informatii primite de la IPJ Buzau, se pare ca in accident sunt implicate trei autoturisme.

Accident rutier cu o victima incarcerata in Rosiorii de Vede

Un accident rutier s-a petrecut in urma cu putin timp in Rosiorii de Vede, la intersectia Drumului European 70 cu Drumul Judetean 612A. Din primele date, un om este incarcerat.

Accident rutier mortal cauzat de o manevra banala. Politia continua cercetarile

Accidentul rutier s-a produs miercuri, 5 decembrie. Victima este o femeie de 72 de ani, declarata decedata de catre medici.

Microbuz implicat intr-un accident rutier. Jumatate din pasageri au ajuns la spital

Accidentul rutier s-a petrecut marti dupa-amiaza, pe raza localitatii Frumoasa din judetul Suceava. Microbuzul a ajuns intr-un sant de pe marginea drumului, dupa ce a fost lovit de o masina de teren.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )