Libnet.ro
UNICEF

00:07

Microbuz implicat intr-un accident rutier. Jumatate din pasageri au ajuns la spital

Adevărul Adevărul,
Microbuz implicat intr-un accident rutier. Jumatate din pasageri au ajuns la spital

Accidentul rutier s-a petrecut marti dupa-amiaza, pe raza localitatii Frumoasa din judetul Suceava. Microbuzul a ajuns intr-un sant de pe marginea drumului, dupa ce a fost lovit de o masina de teren. continuă pe Adevărul

Politistul care a urcat beat la volan si a provocat un accident rutier soldat cu moartea unei persoane va ramane la libertate. Decizia instantei

Politistul care a urcat beat la volan si a provocat un accident rutier, in noaptea de 10 iulie 2018, soldat cu moartea unei persoane, va ramane la libertate. Instanta a decis sa-l condamne la cinci ani cu suspendare. Totodata, procurorii considera ca sentinta este una prea blanda si ilegala si au anuntat ca o vor contesta, solicitand condamnarea cu inchisoare a fostului politist.

Un om de 68 de ani a murit intr-un accident rutier pe centura de est a Clujului

Un accident rutier letal s-a produs duminica noaptea, 2 decembrie, pe centura ocolitoare Cluj-Apahida. Un om de 68 de ani a murit.

Traficul rutier este oprit pe DN 73A Rasnov - Predeal, in urma unui accident rutier

Traficul rutier este oprit pe DN 73A Rasnov - Predeal, in localitatea Paraul Rece, in urma unui accident rutier in care doua persoane au fost ranite.

GRAV accident rutier in Galati! Bilantul VICTIMELOR

Un tanar, in varsta de 23 de ani, este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a patruns cu masina intr-o intersectie din Galati fara sa se asigure si a lovit un alt.

Trei persoane ranite in urma unui accident rutier. Un sofer nu a acordat prioritate unui alt autovehicul intr-o intersectie

Un tanar de 23 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a patruns cu masina intr-o intersectie din Galati fara sa se asigure si a lovit in plin un alt autoturism.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )