Libnet.ro
UNICEF

21:15

Grav accident rutier intr-o benzinarie de pe A1: O tanara a murit (FOTO)

B1 B1,
Grav accident rutier intr-o benzinarie de pe A1: O tanara a murit (FOTO)

Grav accident rutier, vineri dimineata, pe Autostrada A1, la kilometrul 80, pe sensul de mers catre Pitesti. Soferul ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, lovind o masina stationata. continuă pe B1

Grav accident in Capitala. Doi oameni au murit (VIDEO)

Doua persoane au murit intr-un grav accident produs la intrarea in Capitala, pe Splaiul Dudescu, informeaza B1 TV. Trei autoturisme au fost implicate, unul dintre ele ajungand intr-un.

Accident mortal pe autostrada A1: mai multe victime

O femeie in varsta de 32 de ani a murit, vineri, in urma unui accident rutier produs pe autostrada A1, la limita judetelor Arges si Dambovita. Potrivit reprezentantilor.

Doi adolescenti romani au murit intr-un accident rutier in Italia. Alti trei tineri sunt raniti grav

Doi adolescenti romani, in varsta de 14 si 17 ani, si-au pierdut viata, iar alti trei cetateni romani au fost raniti, intr-un accident rutier produs in Italia.

FOTO Accident rutier grav in Lupeni: doua autoturisme s-au ciocnit frontal, iar o victima a ramas incarcerata

Un accident rutier grav a avut loc, miercuri seara, la intrarea in municipiul Lupeni. Doua autoturisme s-au ciocnit frontal. Circulatia a fost blocata pe ambele sensuri de mers.

Accident rutier soldat cu trei victime, la Posta Calnau

Un accident rutier grav s-a produs pe DN2 E85, in localitatea Posta Calnau. Potrivit IPJ, in eveniment sunt implicate doua autoturisme. Trei victime au fost anuntate in total, doua dintre acestea fiind incarcerate.

VIDEO Accident rutier soldat cu patru victime, la Posta Calnau

Un accident rutier grav s-a produs pe DN2 E85, in localitatea Posta Calnau. Un autoturism a fost lovit din spate de un altul, iar in urma impactului prima masina a fost proiectata pe contrasens, unde a fost lovita de un alt autovehicul. Accidentul s-a soldat cu patru victime.

inalt demnitar roman, implicat intr-un grav accident de circulatie

Seful Garzii de Mediu, Bogdan Gheorghe Trif, a fost implicat intr-un accident rutier, anunta Romania TV. Acesta s-a rasturnat cu masina. stire in curs de actualizare .

Doi oameni au murit intr-un accident rutier produs pe Splaiul Dambovitei

Doi barbati au murit, miercuri dimineata, intr-un accident rutier produs pe Splaiul Dudescu din Bucuresti, intre centura Capitalei si targul Vitan.

Cinci oameni au murit arsi de vii dupa un accident rutier in judetul Suceava

Cinci persoane au murit si alte trei au fost ranite miercuri dimineata, pe DN 17, in localitatea Ilisesti judetul Suceava) intr-un accident rutier urmat de incendiu.

Tragedie in Suceava. Cinci tineri au murit, in urma unui accident rutier. Masina in care se aflau a luat foc

Cinci tineri au murit intr-un accident rutier care a avut loc pe drumul ce leaga Suceava de Gura Humorului. Masina in care se aflau acestia a intrat pe contrasens, unde a lovit o autoutilitara dupa care.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2867 seconds )