Libnet.ro
UNICEF

16:16

Doi adolescenti romani au murit intr-un accident rutier in Italia. Alti trei tineri sunt raniti grav

Adevărul Adevărul,
Doi adolescenti romani au murit intr-un accident rutier in Italia. Alti trei tineri sunt raniti grav

Doi adolescenti romani, in varsta de 14 si 17 ani, si-au pierdut viata, iar alti trei cetateni romani au fost raniti, intr-un accident rutier produs in Italia. continuă pe Adevărul

Doi oameni au murit intr-un accident rutier produs pe Splaiul Dambovitei

Doi barbati au murit, miercuri dimineata, intr-un accident rutier produs pe Splaiul Dudescu din Bucuresti, intre centura Capitalei si targul Vitan.

Cinci oameni au murit arsi de vii dupa un accident rutier in judetul Suceava

Cinci persoane au murit si alte trei au fost ranite miercuri dimineata, pe DN 17, in localitatea Ilisesti judetul Suceava) intr-un accident rutier urmat de incendiu.

Tragedie in Suceava. Cinci tineri au murit, in urma unui accident rutier. Masina in care se aflau a luat foc

Cinci tineri au murit intr-un accident rutier care a avut loc pe drumul ce leaga Suceava de Gura Humorului. Masina in care se aflau acestia a intrat pe contrasens, unde a lovit o autoutilitara dupa care.

FOTO Accident rutier grav in Lupeni: doua autoturisme s-au ciocnit frontal, iar o victima a ramas incarcerata

Un accident rutier grav a avut loc, miercuri seara, la intrarea in municipiul Lupeni. Doua autoturisme s-au ciocnit frontal. Circulatia a fost blocata pe ambele sensuri de mers.

GRAV ACCIDENT in Italia: 2 copii romani morti, mai multi raniti (FOTO)

Un tragic accident a avut loc miercuri seara in localitatea italiana Palosco, provincia Bergamo Doi copii, de 14 si 17 ani, au murit pe loc, iar alti trei conationali, care se aflau in aceeasi.

Accident rutier soldat cu doi morti si trei raniti. Masina s-a rasturnat

Un accident deosebit de grav s-a petrecut in dimineata zilei de marti, 31 octombrie. O masina in care erau 5 persoane s-a rasturnat. in cazul a doua victime medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viata.

Baiat de 16 ani, mort intr-un accident rutier. Masina a intrat intr-un stalp si s-a rupt in doua

Masina in care se aflau doi tineri a intrat intr-un stalp, rupandu-se in doua bucati. Martorii au sunat de urgenta la serviciul 112.

UPDATE Baiat de 16 ani, mort intr-un accident rutier. Masina pe care o conducea a intrat intr-un stalp si s-a rupt in doua

Masina in care se aflau doi tineri a intrat intr-un stalp, rupandu-se in doua bucati. Martorii au sunat de urgenta la serviciul 112. La volan se afla un minor de 16 ani.

Accident rutier cu cinci victime, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz

Un accident produs in urma coliziunii dintre un autobuz si un autoturism s-a soldat cu cinci victime care au necesitat spitalizare, evenimentul avand loc, luni dupa-amiaza, pe DN59, intre.

Viata dupa job in 40 de tari: cum reusesc doi tineri romani sa vada lumea fara sa cheltuiasca o avere

Anda si Ionut lucreaza de la 9 la 18 si traiesc din salariu ca noi toti, dar in acelasi timp traiesc din experiente exotice asa cum multi dintre noi doar visam. Desi au un job cu norma intreaga, cei doi tineri reusesc sa aiba 7 vacante pe an si sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )