Libnet.ro
UNICEF

14:31

Grecii au respins masurile de austeritate propuse de creditorii internationali

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grecii au respins masurile de austeritate propuse de creditorii internationali

ACTUALIZARE 08:48 Varoufakis demisioneaza din functia de ministru de finante Ministrul grec de finante, Yanis Varoufakis, a anuntat, pe blogul personal si pe contul de Twitter ca va demisiona din functie. * Grecia cere majorarea plafonului de urgenta pentru banci * O delegatie greaca va sosi luni la Bruxelles pentru a relua negocierile cu creditorii internationali * Liberalii si socialistii din PE cer reluarea negocierilor cu Tsipras * Comisia Europeana respecta rezultatul referendumului grec * Donald Tusk a convocat un summit extraordinar, marti, la Bruxelles, cu liderii din zona euro * O conferinta telefonica pe tema Greciei va avea loc luni intre Juncker, Tusk, Draghi si Dijsselbloem * Alexis Tsipras: Grecia va incerca sa gaseasca o solutie mai sanatoasa. continuă pe Ziarul Bursa

Grecii au respins masurile de austeritate propuse de creditorii internationali

Peste 61% dintre greci au votat NU la referendumul de ieri, adica au respins masurile de austeritate propuse de creditorii internationali, conform rezultatelor oficiale partiale, dupa numararea a 89% din voturi. Oamenii vor o Europa a democratiei, a declarat, aseara, premierul grec Alexis Tsipras, care a multumit cetatenilor pentru votul NU, la referendum.

Grecii resping prin referendum masurile economice cerute de creditorii internationali si spun NU Europei

Primele rezultate oficiale ale referendumului organizat duminica in Grecia indica faptul ca majoritatea cetatenilor peste 60%) respinge masurile economice impuse de creditorii internationali, riscand astfel iesirea din zona euro. Dupa numararea a 28,28 % din voturile de duminica, rezultatele oficiale partiale prezentate de Ministerul Afacerilor Interne de la Atena arata ca 60,61 % dintre cetateni au votat NU la referendum, iar 39,39 % au votat DA.

Ministrul grec de Finante, Yanis Varoufakis, a demisionat din guvernul Tsipras, dupa referendumul prin care cetatenii au respins masurile de austeritate propuse de creditori

Ministrul grec de finante, Yanis Varoufakis, si-a anuntat luni dimineata demisia, informeaza Reuters. Demisia lui Varoufakis vine la doar o zi dupa referendumul prin care grecii au respins categoric masurile de.

Curtea suprema administrativa din Grecia a decis: Referendumul privind masurile de austeritate propuse de creditori este constitutional

Referendumul programat duminica in Grecia cu privire la conditiile negociate cu creditorii internationali este constitutional, a decis vineri Curtea suprema administrativa din Grecia, informeaza The New York.

Grecia a spus NU Europei si noilor masuri de austeritate cerute de creditorii internationali

Grecia a spus NU Europei si noilor masuri de austeritate cerute de creditorii internationali. Cu o majoritate concludenta, de peste 61%, alegatorii greci au optat pentru un viitor incert care i-ar putea trimite.

Rezultatele primului exit poll oficial: 59,8% dintre alegatori au respins masurile de austeritate

33: Dupa numararea a 9% din voturile, rezultatele primului exit poll oficial arata ca 59,8% dintre alegatori au respins masurile de austeritate. Potrivit Mediafax, 40,2% au votat da, iar prezenta la.

Rezultate partiale: Peste 61% dintre greci au respins masurile creditorilor internationali

Cetatenii greci au votat in proportie de 61,28% impotriva masurilor propuse de creditorii internationali, 38,72% pronuntandu-se in favoarea acestora, conform rezultatelor oficiale partiale.

O delegatie greaca va sosi luni la Bruxelles pentru a relua negocierile cu creditorii internationali

O delegatie greaca se afla luni la Bruxelles pentru a pregati reluarea negocierilor cu creditorii internationali, au anuntat surse guvernamentale citate de publicatia elena Proto Thema. Delegatia greaca isi.

O delegatie greaca va sosi luni la Bruxelles pentru a relua negocierile cu creditorii internationali

O delegatie greaca va sosi luni la Bruxelles pentru a pregati reluarea negocierilor cu creditorii internationali, au anuntat surse guvernamentale citate de publicatia elena Proto Thema in pagina electronica.

Ministrul grec de Finante: Ceea ce fac creditorii internationali cu Grecia poate fi numit intr-un singur fel - terorism

Ministrul grec al Finantelor, Yannis Varoufakis, a declarat ca Uniunea Europeana nu-si permite intrarea Greciei in colaps financiar, acuzand creditorii internationali de terorism, scrie The Guardian. Ceea ce.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )