Libnet.ro
UNICEF

08:45

Grefierul de la Curtea de Apel din Craiova, condamnat la inchisoare pentru luare de mita si trafic de influenta

Adevărul Adevărul,
Grefierul de la Curtea de Apel din Craiova, condamnat la inchisoare pentru luare de mita si trafic de influenta

Ioan Victor Toader a fost prins in flagrant in timp ce primea 2000 de euro de la o persoana careia i-a promis ca o sa o ajute sa scape de un dosar pe care il avea pe rol la Curtea de Apel din Craiova. Grefierul a fost arestat anul trecut la inceputul lunii noiembrie pentru luare de mita si trafic de influenta. continuă pe Adevărul

Cea mai proasta veste pentru angajatii Ford din Craiova: a fost oprita si productia de motoare

Ford va opri in luna noimbrie si productia de motoare la Craiova, pentru o perioada de opt zile lucratoare, iar asamblarea modelului B-Max, in prezent sistata, va fi reluata in jurul datei de 20 noiembrie.

Ford opreste si productia de motoare la uzina din Craiova din cauza cererii reduse

Ford va opri in luna noiembrie si productia de motoare la Craiova, pentru o perioada de opt zile lucratoare, iar asamblarea modelului B-Max, in prezent sistata, va fi reluata in jurul datei de 20 noiembrie.

Ford opreste productia de masini si motoare la uzina din Craiova. Cand va fi reluata asamblarea B-Max

Ford va opri in luna noimbrie si productia de motoare la Craiova, pentru o perioada de opt zile lucratoare, iar asamblarea modelului B-Max, in prezent sistata, va fi reluata in jurul datei de 20 noiembrie,.

Antena 3, supusa presiunilor lui Traian Basescu. Mihai Gadea face apel la Parlament sa intervina pentru apararea libertatii presei

Mihai Gadea face apel la Parlament sa intervina pentru apararea libertatii presei. Directorul general al Antena 3 a precizat, in cadrul unei dezbateri de la Parlament, ca postul Antena 3 a fost supus unor.

INTERVIU Dana Constantinescu, ambasador in Italia: Sediul consulatului din Roma trebuie schimbat pentru ca nu mai face fata numarului mare de solicitari / Prostitutia si cersetoria, principalele probleme ale comunitatii de romani in Roma

Dana-Manuela Constantinescu a devenit sefa reprezentantei diplomatice a Romaniei in Italia pe 3 iulie 2013. La aproape patru luni de la preluarea mandatului, Dana Constantinescu vorbeste intr-un interviu acordat corespondentului HotNews. ro in Italia despre problemele comunitatii de romani, imaginea lor in presa, prioritatile si agenda din urmatoarele luni, dar a dezvaluit si cateva aspecte legate de impactul personal cu Italia. Asa am aflat cum a decurs vizita ei incognito - inainte de numirea oficiala - la unul dintre consulatele romanesti in Italia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )