Libnet.ro
UNICEF

22:30

Greg Dyke: Europa ar putea boicota Cupa Mondiala din Rusia, din 2018

România Liberă România Liberă,
Greg Dyke: Europa ar putea boicota Cupa Mondiala din Rusia, din 2018

Presedintele Federatiei Engleze de Fotbal FA), Greg Dyke, a spus ca nationalele de fotbal europene ar putea boicota in masa Cupa Mondiala, din 2018, care va fi organizata in Rusia. continuă pe România Liberă

Presedintele Federatiei Engleze de Fotbal: Europa ar putea boicota Cupa Mondiala din Rusia, din 2018

Echipele din Europa ar putea boicota Cupa Mondiala din 2018, organizata de Rusia, daca Sepp Blatter va f reales in functia de presedinte al forului international, a declarat Presedintele Federatiei Engleze de.

Fotbal: Echipele din Europa ar putea boicota Campionatul Mondial din 2018, organizat de Rusia

Presedintele Federatiei engleze de Fotbal, Greg Dyke, a anuntat vineri ca nationalele de fotbal din Europa ar putea boicota in grup Campionatul Mondial de Fotbal din 2018, organizat de Rusia. Nationalele europene, grupate sub umbrela UEFA, ar putea recurge la acest gest extrem daca Sepp Blatter ramane seful FIFA, in ciuda scandalului urias de coruptie in care este implicata federatia internationala, transmite The Guardian.

Cupa Mondiala, construita pe cadavrele muncitorilor din Qatar [FOTO]

Amnesty International atragea atentia, la scurt timp dupa inceperea lucrarilor la stadioanele care vor gazdui Cupa Mondiala din 2022, ca muncitorii veniti din alte tari lucreaza in conditii improprii si sunt supusi abuzurilor. Organizatia pentru Drepturile Omului a dezvaluit ca sute de muncitori au murit in fiecare an de la inceperea lucrarilor si mai multi [] Cupa Mondiala, construita pe cadavrele muncitorilor din Qatar [FOTO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Imprimantele 3D ar putea salva monumentele istorice din Orientul Mijlociu

Statuile vechi de sute de anidin Orientul Mijlociu ar putea fi scanate in vederea reproducerii acestora cu ajutorul imprimantelor 3D. Este mult mai usor sa distrugi ceva decat sa construiesti. Ceea ce unor popoare le-a luat secole intregi sa construiasca este distrus in prezent de mii de oameni al caror scop este eliminarea completa a [] Imprimantele 3D ar putea salva monumentele istorice din Orientul Mijlociu Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum au trecut romanii peste marea criza mondiala din anii `30. Somajul a capatat proportii dramatice, taierile de pensii si salarii au dus la violente si la sinucideri

Marea criza economica din perioada 1929-1933, pornita din Statele Unite ale Americii, a avut efecte devastatoare pe plan mondial, inclusiv in tara noastra.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )