Libnet.ro
UNICEF

00:07

Grenadele cu care au fost gazati protestarii din Piata Victoriei sunt produse la Uzina Mecanica Mija, din Dambovita

Adevărul Adevărul,
Grenadele cu care au fost gazati protestarii din Piata Victoriei sunt produse la Uzina Mecanica Mija, din Dambovita

Jandarmii au testat, luni, intr-un poligon din Baneasa, munitia folosita pentru a-i dispersa pe protestatarii care au luat parte la protestul din 10 august, din Piata Victoriei. Acestia au precizat ca grenadele cu care au fost gazati romanii sunt de productie romaneasca. continuă pe Adevărul

incep audierile jandarmilor care au intervenit in forta la protestul din Piata Victoriei (VIDEO)

Incep audierile jandarmilor care au intervenit brutal in Piata Victoriei. Aproape 300 de plangeri sunt pe masa procurorilor in urma protestelor violente din 10 august. Audierile fortelor de ordine se vor face la Pa.

Carmen Dan, salvata chiar de omul caruia i-a cerut demisia: Pistolul furat de la femeia jandarm din Piata Victoriei, gasit de subalternii lui Radu Gavris

Pistolul pierdut in timpul violentelor de la protestul de pe 10 august din Piata Victoriei a fost gasit la zece zile de la incidente. Arma care ii apartinea femeii-jandarm care a fost batuta de un grup d.

Imagini din centrul de comanda. De aici s-a coordonat interventia din Piata Victoriei

Adrian Ursu a prezentat intr-o Editie speciala, la Antena 3, cum arata centrul din care au fost coordonate operatiunile din Piata Victoriei, din data de 10 august. Este vorba de un centru de.

VIRAL. Povestea fotografiei cu jandarmul care filosofeaza in mijlocul protestelor din Piata Victoriei (FOTO)

In haosul si disperarea dezlantuite in Piata Victoriei, pe 10 august, unul dintre jandarmi a avut timp sa se aseze pe scaun si sa se odihneasca putin. Momentul a fost surprins de jurnalistul Dragos Sasu,.

Primele precizari ale Spitalului Judetean Alexandria despre PROTESTATARUL MORT la cateva zile de la GAZAREA din Piata Victoriei

Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria vine, luni, cu primele precizari in cazul mortii protestatarului care a murit la o saptamana dupa ce a participat la manifestatia anti PSD din Piata Victoriei, unde i .

Procurorul General si-a intrerupt concediul pentru a se ocupa de dosarul VIOLENTELOR de la protestele din Piata Victoriei

Procurorul General, Augustin Lazar, si-a intrerupt concediul in contextul in care Parchetul General intrumenteaza dosarul violentelor de la mitingul de pe 10 august din Piata Victoriei. Amintim ca un barbat.

S-a dat cu gaze mutagene, care produc cancer Marturie cutremuratoare a unui cunoscut medic sportiv care a fost la protestul din Piata Victoriei

Protestele din Piata Victoriei, de pe 10 august, incheiate cu incidente intre jandarmi si civili, au generat numeroase discutii.

Protestul din Piata Victoriei s-a incheiat

Cateva sute de persoane au protestat, ieri seara, in Piata Victoriei din Capitala, cerand demisia Guvernului. Ei au batut in tobe, huiduie si striga Justitie, nu coruptie si Dreptate, in timp ce soferii care au trecut prin fata sediului Executivului claxoneaza in semn de solidaritate. La un moment dat, protestatarii au ridicat mainile in semn de capitulare in fata jandarmilor care asigura ordinea in zona in care are loc manifestatia si le-au strigat: Veniti cu noi, va fura si pe voi, transmite News. ro.

Carmen Dan, audiata dupa violentele din Piata Victoriei: Ancheta interna a Jandarmeria arata 6 cazuri in care 10 jandarmi au fost identificati ca posibili autori ai unor fapte de natura penala

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat marti, in cadrul Comisiei de Aparare din Parlament ca, in ziua de 10 august a ajuns la sediul MAI dupa ora 13. 00, unde a ramas pana la ora 3.

A fost gasit pistolul furat de la femeia jandarm in timpul violentelor din Piata Victoriei (FOTO)

Arma furata in timpul violentelor de la mitingul diasporei din 10 august a fost recuperata. Aceasta a fost sustrasa de la femeia jandarm care a fost agresata dupa ce a ramas izolata alaturi de un gol in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )