Libnet.ro
UNICEF

17:31

Greva generala de la metrou si RATB a fost amanata

B1 B1,
Greva generala de la metrou si RATB a fost amanata

16: Sindicalistii au anuntat ca greva generala a fost amanata, atat metroul cat si RATB-ul urmand sa circule in regim normal. Conflictul nu s-a stins, ci este doar suspendat, a precizat un. continuă pe B1

UPDATE. Greva generala de la metrou si RATB a fost suspendata. ...

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, le-a cerut sindicalistilor de la Metrorex sa fie rezonabili si sa inteleaga ca nu toate cererile lor pot fi acceptate, informeaza Mediafax. In momentul de fata, inca analizam solicitarile facute si nu cred ca este cazul sa se grabeasca sa faca o greva generala impotriva locuitorilor Capitalei. Trebuie sa inteleaga si ei ca unele solicitari pot fi acceptate, altele nu pot fi acceptate. Deci trebuie sa fim rezonabili cu totii pentru ca cei .

UPDATE. Greva generala de la metrou si RATB a fost suspendata.

Sindicalistii din USL Metrou anunta suspendarea grevei programate pentru luni si a celei de marti de la RATB, ca urmare a aprobarii Memorandumului de catre Guvernul Romaniei privind unitatile subventionate, precum si a negocierilor ce se deruleaza la sediul Metrorex - Ministerul Transporturilor, transmite Mediafax. Vom reveni cu un alt comunicat in cursul saptamanii viitoare, pentru a aduce la cunostinta mass media si opiniei publice daca greva va fi reprogramata sau conflictul de .

Sindicalistii ameninta cu paralizarea Bucurestiului. Luni si marti, greva generala la METROU si RATB

Sindicalistii de la METROREX si RATB ameninta cu greva in zilele de luni si marti, intre orele 4. 00 si 16. 00, daca nu li se vor solutiona revendicarile la negocierile ce ar urma sa aiba loc in weekend cu.

S-au razgandit: Greva generala de la metrou si RATB de luni si marti, SUSPENDATA

Greva la metrou anuntata de sindicalisti pentru zilele de luni si marti, intre orele 04:00 si 16:00, a fost suspendata. Totodata, nu va mai avea loc nici greva anuntata de RATB in semn de solidaritate fata de angajatii Metrorex, potrivit Realitatea. net .

Greva generala luni si marti la metrou: Negocierile dintre sindicalisti si minister, fara rezultat

Greva generala de la metrou si RATB le sufla in ceafa bucurestenilor. Negocierile dintre sindicalistii de la metrou si reprezentantii Ministerului Transportului nu au ajuns, momentan, la niciun rezultat, iar.

Angajatii Metrorex si RATB vor organiza, luni si marti, o greva generala

Sindicalistii Metrorex au anuntat ca luni si marti va avea loc o greva generala la metrou, iar sindicalistii din RATB li se vor alatura.

Metrorex si RATB au anuntat ca vor organiza, luni si marti, o greva generala

Sindicalistii Metrorex au anuntat ca luni si marti va avea loc o greva generala la metrou, iar sindicalistii din RATB li se vor alatura.

Adoptarea noului cod rutier a fost amanata pentru a doua oara de Guvern

Adoptarea unei Ordonante de Urgenta privind noul cod rutier a fost amanata, pentru a doua oara, de Executiv, dupa ce, in urma cu o saptamana, in cadrul sedintei de Guvern, acest subiect nici macar nu a.

Sindicalistii de la metrou si RATB ameninta cu GREVA GENERALA luni si marti.

Sindicalistii de la METROREX si RATB ameninta cu greva in zilele de luni si marti, daca Ministerul Transporturilor nu le vor solutiona revendicarile la negocierile ce vor avea loc in weekend, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )