Libnet.ro
UNICEF

17:45

Gripa a mai produs trei victime. Numarul deceselor din acest sezon ajunge la 23

Adevărul Adevărul,
Gripa a mai produs trei victime. Numarul deceselor din acest sezon ajunge la 23

Inca trei persoane au murit din cauza gripei, numarul total al victimelor din acest sezon ajungand astfel la 23, potrivit ultimelor statistici ale Institutului National de Sanatate Publica. continuă pe Adevărul

Un barbat a murit de gripa la Spitalul din Galati / Numarul deceselor din aceasta cauza a ajuns la 20

Un barbat de 68 de ani din Galati a murit din cauza gripei la un spital din oras. Persoana avea si alte probleme medicale si nu fusese imunizata impotriva virsului gripal. Numarul deceselor in tara a ajuns la 20, transmite Mediafax.

UPDATE Un barbat din Bucuresti a murit de gripa. Este al 14-lea deces la nivel national

Gripa a mai facut trei victime la nivel national, numarul total al acestora ajungand la 14. Este vorba de doi barbati din Timis si Bucuresti) si de o femeie de 81 de ani din municipiul Arad.

nca doi oameni au murit de gripa. Numarul deceselor a urcat la 25

Numarul deceselor cauzate de gripa a urcat la 25, a anuntat luni Institutul National de Sanatate Publica. Cele mai recente doua decese din cauza gripei s-au inregistrat luni: un barbat in varsta de 61 de ani din Prahova si o femeie in varsta de 74 de ani din Ialomita. Ambii erau infectati cu virusul gripal AH1, aveau si alte afectiuni si nu erau vaccinati anti-gripal.

Un barbat din Timis a murit de gripa. Este al 13-lea deces la nivel national

Gripa a mai facut doua victime la nivel national, numarul total al acestora ajungand la 13. Este vorba de un barbat de 68 de ani din Timis si de o femeie de 81 de ani din municipiul Arad.

GRIPA continua sa faca victime: Bilantul victimelor a ajuns la 23 DE MORTI(VIDEO)

Virusul gripal a facut inca trei victime. Bilantul victimelor a ajuns la 23 de morti. in total, la nivel national, sunt inregistrate peste 90. 000 de viroze respiratorii, dintre care peste 1. 000, sunt cazuri de.

Sapte romni au murit vineri din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 18

Sapte romani, respectiv cinci barbati si doua femei, si-au pierdut viata vineri din cauza gripei, numarul total al deceselor inregistrate de la inceputul sezonului ajungand la 18, anunta Institutul National de Sanatate Publica. Cu totii sufereau de alte boli si niciunul nu era vaccinat antigripal.

Gripa mai ucide doua persoane in Romania! Bilantul a ajuns la 25 de morti

Un barbat in varsta de 77 de ani, internat cu gripa, a murit la Spitalul de Boli Infectioase Brasov, medicii spunand ca avea gripa de tip A si alte afectiuni, nefiind vaccinat. De la inceputul sezonului, 24.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )