Libnet.ro
UNICEF

15:30

Gruparea ISIS nu este o amenintare existentiala pentru Statele Unite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gruparea ISIS nu este o amenintare existentiala pentru Statele Unite

Barack Obama a afirmat, marti seara, in ultimul sau discurs despre starea Uniunii pronuntat in fata Congresului de la Washington, ca gruparea Statul Islamic nu reprezinta o amenintare existentiala pentru Statele Unite, potrivit AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Obama: Gruparea Stat Islamic NU este o amenintare existentiala pentru Statele Unite

Gruparea Stat Islamic nu reprezinta o amenintare existentiala pentru Statele Unite.

Statele Unite au bombardat o cladire in care era depozitata o suma mare de bani, apartinand Statului Islamic

Statele Unite au distrus, in urma unui raid aerian, o cladire din orasul irakian Mosul in care se afla o suma foarte mare de bani, pe care gruparea Stat Islamic o folosea pentru a-si plati luptatorii si pentru operatiuni aflate in desfasurare, au declarat pentru CNN doi oficiali de la Pentagon.

Statele Unite au bombardat o cladire in care era depozitata o suma mare de bani, apartinand Statului Islamic

Statele Unite au distrus, in urma unui raid aerian, o cladire din orasul irakian Mosul in care se afla o suma foarte mare de bani, pe care gruparea Stat Islamic o folosea pentru a-si plati luptatorii si pentru operatiuni aflate in desfasurare, au.

Seful VW: Statele Unite continua sa fie o piata de baza pentru companie

Statele Unite continua sa fie o piata de baza pentru Volkswagen, iar grupul mentine planurile de investitii in regiune, a declarat directorul general Matthias Mueller, care si-a cerut si scuze in legatura cu scandalul emisiilor, inaintea unor intalniri.

Seful VW: Statele Unite continua sa fie o piata de baza pentru companie

Statele Unite continua sa fie o piata de baza pentru Volkswagen, iar grupul mentine planurile de investitii in regiune, a declarat directorul general Matthias Mueller, care si-a cerut si scuze in legatura cu scandalul emisiilor, inaintea unor intalniri majore cu oficiali guvernamentali americani, transmitre Bloomberg.

Directorul Volkswagen isi cere scuze public pentru scandalul emisiilor si promite investitii de 900 de milioane de dolari in Statele Unite

Directorul general al Volkswagen, Matthias Muller, si-a prezentat dumnica in mod public scuzele pentru americani in urma uriasului scandal al trucarii emisiilor de poluare. De asemenea, reprezentantul Volkswagen a promis investitii de 900 de milioane de dolari in Statele Unite, incercand sa calmeze relatia cu autoritatile americane dupa scandalul emisiilor, informeaza AFP.

Statele Unite multumesc Iranului pentru eliberarea militarilor americani

Administratia Statelor Unite a multumit Iranului, miercuri, pentru eliberarea rapida a zece militari americani detinuti in Golful Persic, informeaza BBC News online.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )