Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gruparea terorista Statul Islamic il AMENINTA pe Putin ca-l va detrona, din cauza sustinerii Damascului

Antena3 Antena3,
Gruparea terorista Statul Islamic il AMENINTA pe Putin ca-l va detrona, din cauza sustinerii Damascului

Parchetul general rus a cerut miercuri restrangerea accesului la o inregistrare video difuzata pe YouTube de catre Statul Islamic SI), care ameninta ca-l va detrona pe Vladimir Putin din cauza sustinerii. continuă pe Antena3

Gruparea terorista Statul Islamic AMENINTA ca-l va detrona pe Putin

Parchetul general rus a cerut miercuri restrangerea accesului la o inregistrare video difuzata pe YouTube de catre Statul Islamic SI), care ameninta ca-l va detrona pe Vladimir Putin din cauza sustinerii.

Ce GRESEALA a facut gruparea terorista Statul Islamic (SI), dupa ce l-a decapitat pe al doilea jurnalist, Steven Sotloff

Inregistrarea video cu decapitarea jurnalistului american Steven Sotloff, care a lucrat pentru revista Time, a fost postata din greseala, marti, de jihadisti din gruparea utraradicala Statul Islamic SI),.

Statul Islamic ameninta ca il va detrona pe Vladimir Putin si va elibera Caucazul, pentru sprijinul oferit Siriei

Parchetul general rus a cerut miercuri restrangerea accesului la un videoclip difuzat pe Youtube de Statul Islamic SI) care ameninta cu detronarea lui Vladimir Putin din cauza sustinerii pe care Moscova o ofera regimului sirian si cu declansarea unui razboi in Caucaz, pentru eliberarea acestuia, scrie AFP.

Statul Islamic il ameninta pe Vladimir Putin cu declansarea unui razboi in Caucazul de Nord

Statul Islamic il ameninta intr-un mesaj video postat pe Internet ca va elibera Cecenia si Caucazul. Printre jihadistii care transmit mesajul se agla si unul care vorbeste limba rusa si care afirma ca toata tehnica militara de care dispun este din Rusia.

VIDEO Statul Islamic il ameninta pe Vladimir Putin cu declansarea unui razboi in Caucazul de Nord

Statul Islamic il ameninta pe liderul de la Kremlin, intr-un mesaj video postat pe Internet, ca va elibera Cecenia si Caucazul. Printre jihadistii care transmit mesajul se agla si unul care vorbeste limba rusa si care afirma ca toata tehnica militara de care dispun este din Rusia.

Statul Islamic ameninta lumea cu ciuma bubonica

Un laptop care se pare ca a fost luat de la o baza a Statului Islamic din Siria, contine planuri de lansare a unor arme biologice devastatoare, mai precis ciuma bubonica.

Gruparea Statul Islamic il ameninta pe Putin

Parchetul general rus a cerut miercuri restrangerea accesului la o inregistrare video difuzata pe YouTube de catre Statul Islamic SI), care ameninta ca-l va detrona pe Vladimir Putin din cauza sustinerii regimului sirian si ca va declansa un razboi de eliberare in Caucazul rus, relateaza Mediafax.

Gruparea Statul Islamic a creat prima sa provincie in regiuni din Irak si Siria

Gruparea insurgenta Statul Islamic SI), care a proclamat in iunie un califat in teritoriile pe care le controleaza in Irak si Siria, a creat prima sa provincie wilaya) intre cele doua tari, a anuntat o.

Gruparea Statul Islamic a creat prima sa provincie in regiuni din Irak si Siria

Gruparea insurgenta Statul Islamic SI), care a proclamat in iunie un califat in teritoriile pe care le controleaza in Irak si Siria, a creat prima sa provincie wilaya) intre cele doua tari. Ei au fuzionat.

Statul Islamic revendica decapitarea unui al doilea jurnalist

Gruparea sunnita Statul Islamic a publicat o noua inregistrare video care ilustreaza decapitarea unui al doilea ostatic, un jurnalist american disparut anul trecut, potrivit presei internationale, insa Casa Alba nu a confirmat autenticitatea videoclipului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )