Libnet.ro
UNICEF

16:15

Grupul Volkswagen a redus bugetul de investitii pentru 2016 cu 30%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grupul Volkswagen a redus bugetul de investitii pentru 2016 cu 30%

Consiliul de administratie al grupului german Volkswagen AG a decis sa reduca cheltuielile de capital pentru anul viitor cu 30%, in conditiile in care costurile scandalului emisiilor poluante continua sa creasca, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Grupul Volkswagen a redus bugetul de investitii pentru 2016 cu 30%

ACTUALIZARE EPA: Probleme cu emisiile la mii de masini fabricate de marca germana incepand din 2009 Grupul auto Volkswagen a informat autoritatile americane ca problemele privind emisiile se extind la mii de vehicule suplimentare, fabricate incepand cu anul 2009, anunta Agentia americana pentru Protectia Mediului EPA), citata de Mediafax.

Volkswagen va reduce investitiile pe 2016 cu 30%, la 12 miliarde de euro. Suma este de trei ori mai mare decat totalul investitiilor statului roman intr-un an

Grupul Volkswagen a redus bugetul de investitii pentru anul viitor cu 30%, la 12 miliarde de euro, pe fondul discutiilor nefinalizate cu autoritatile de reglementare din Europa si Statele Unite legate de scandalul emisiilor, transmite Bloomberg.

Ce colectie a lansat Victoria Beckham pentru 2016

Victoria Beckham a lansat colectia pe care a gandit-o si a realizat-o pentru primavara anului viitor. Iata ce piese vestimentare sunt incluse in noua ei linie vestimentara.

Grupul Volkswagen, probleme cu emisiile la mii de masini fabricate din 2009

Problemele cu emisiile de noxe ale masinilor Volkswagen se extind la mii de vehicule suplimentare, fabricate incepand cu anul 2009, a anuntat Agentia americana pentru Protectia Mediului EPA). Grupul auto Volkswagen este cel care a informat autoritatile americane ca sunt si alte automobile cu probleme.

Idei de afaceri pentru 2016. Ce domenii promit cresteri in anul care vine si cum putem profita de aceste oportunitati

Anul 2016 se anunta inca de pe-acum ca fiind deosebit de efervescent in plan politic alegerile locale si parlamentare), situatie care va impulsiona anumite domenii din economie. In plus, sunt asteptate cateva schimbari structurale, cum ar fi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )