Libnet.ro
UNICEF

15:30

Guru Bivolaru a fost audiat la sediul Politiei Capitalei: Anchetatorii incearca sa afle cum a fugit din tara (VIDEO)

B1 B1,
Guru Bivolaru a fost audiat la sediul Politiei Capitalei: Anchetatorii incearca sa afle cum a fugit din tara (VIDEO)

Fostul lider spiritual al MISA, Gregorian Bivolaru, a fost audiat miercuri la sediul Politiei Capitalei. Principalul motiv pentru care este anchetat este trecerea frauduloasa a granitei. Guru Bivolaru a fugit. continuă pe B1

Avocatii lui Guru Bivolaru cer ca din pedeapsa acestuia sa se scada zilele in care a fost retinut in strainatate. Tribunalul se pronunta in octombrie(VIDEO)

UPDATE: Guru Bivolaru a cerut prin intermediul avocatilor ca instanta sa scada din condamnarea de 6 ani de inchisoarea, perioada pe care a petrecut-o dupa gratii in strainatate. Tribunalul Bucuresti.

Ovidiu Tender a fost audiat la DNA Timisoara: Omul de afaceri a fost dus incatusat sa dea declaratii ca martor intr-un dosar (VIDEO)

Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost audiat miercuri la DNA Timisoara. Acesta le-a spus jurnalistilor ca a fost chemat ca martor, insa nu stie in ce dosar. Anul trecut, Ovidiu Tender a fost condamnat.

Surse: Gregorian Bivolaru, audiat la Politia Capitalei

Gregorian Bivolaru este audiat, miercuri, la Politia Capitalei. Ei da detalii cu privire la modul in care a reusit, in anul 2004, sa plece din tara.

Cum vrea sa fenteze puscaria Guru Bivolaru

Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, cere la mai multe instante din tara sa i se scada din pedeapsa aproape un an, cat ar fi fost in custodia autoritatilor franceze si suedeze. Instanta Tribunalului Bucuresti, care analizeaza contestatia la pedeapsa de 6 ani de inchisoare primita de acesta, a amanat procesul. Pana atunci, Tribunalul Sibiu va da verdictul intr-un alt proces deschis de Bivolaru.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )