Libnet.ro
UNICEF

19:00

Guvernul aproba acordarea suportului unic de 700 de lei pentru persoanele cu pensie mai mica de 2 mii de lei

Adevărul Adevărul,
Guvernul aproba acordarea suportului unic de 700 de lei pentru persoanele cu pensie mai mica de 2 mii de lei

Persoanele cu pensii si alocatii de stat care nu depasesc 2. 000 de lei lunar vor putea ridica un suport unic in valoare de 700 de lei. Initiativa, anuntata de autoritati acum doua saptamani, a fost aprobata de Guvern, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Amenda de 1.500 de lei pentru cei care fac asta cand sunt opriti de politistii de la Rutiera

Persoanele care refuza sa se legitimeze la solicitarea politistilor de la Brigada Rutiera risca sa primeasca o amenda de 1. 500 de lei. Legea care prevede acest lucru a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis la sfarsitul lunii octombrie si ii vizeaza si pe cei care nu se afla la volan si care refuza sa arate .

Primaria Capitalei plateste circa 12 milioane lei pentru luminitele de Craciun din acest an

Primaria Capitalei plateste circa 12 milioane lei pentru luminitele de Craciun din acest an, potrivit informatiilor furnizate de municipalitate la solicitarea HotNews. ro. De acesti bani municipalitatea a inchiriat si cumparat 10 milioane de LED-uri desfasurate pe 920 de kilometri, figurine 2D si 3D, simboluri fotbalistice, brazi gigant si reprezentarea Sistemului Solar. Lucrarile au fost facute de Compania Municipala Iluminat Public. Luminitele vor fi aprinse pe 28 noiembrie cand va fi deschis si Targul de Craciun. Desi este un an mai greu din punct de vedere financiar, primarul Gabriela Firea plateste cu aproape 2 milioane de lei mai mult pentru luminitele de Craciun fata de anul trecut.

Amenda de 3.000 de lei pentru RADET dupa accidentul cu doua masini

Politistii au aplicat, luni, o amenda in valoare de 3. 045 de lei, dupa accidentul cu cele doua masini care au cazut intr-un sant sapat in carosabil, parte a unor lucrari RADET, pentru ca acordul pentru restrictii rutiere era expirat.

AFIR aloca peste 3,6 milioane lei pentru achizitia sistemelor informatice necesare implementarii PNDR

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) organizeaza o licitatie deschisa pentru achizitia de sisteme informatice all-in-one necesare desfasurarii activitatii specifice implementarii Programului National de Dezvoltare Rurala PNDR), valoarea estimata a contractului fiind de peste 3,6 milioane de lei, fara TVA, informeaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )