Libnet.ro
UNICEF

14:45

Guvernul a aprobat Legea vaccinarii obligatorii

Hotnews Hotnews,
 Guvernul a aprobat Legea vaccinarii obligatorii

Guvernul a aprobat proiectul de lege care instituie obligatia vaccinarii copiilor cu vaccinurile prevazute in Calendarul National de Vaccinare, precum si cu cele administrate in situatii epidemiologice speciale intregii populatii sau unor grupuri de populatie. Potrivit legii, la data inscrierii intr-o colectivitate, institutia are obligatia de a solicita prezentarea unei adeverinte, emisa de catre medicul de familie care are in evidenta sa persoana respectiva, care sa ateste efectuarea, respectiv neefectuarea vaccinarilor obligatorii. Actul normativ ar urma sa intre in vigoare la data de 1 ianuarie 2018. continuă pe Hotnews

Guvernul a aprobat Legea vaccinarii obligatorii. Copiii nu vor fi primiti in gradinite si scoli fara vaccinurile obligatorii

Guvernul a aprobat proiectul de lege care instituie obligatia vaccinarii copiilor cu vaccinurile prevazute in Calendarul National de Vaccinare, precum si cu cele administrate in situatii epidemiologice speciale intregii populatii sau unor grupuri de populatie. Potrivit legii, la data inscrierii intr-o colectivitate, institutia are obligatia de a solicita prezentarea unei adeverinte, emisa de catre medicul de familie care are in evidenta sa persoana respectiva, care sa ateste efectuarea, respectiv neefectuarea vaccinarilor obligatorii. Actul normativ ar urma sa intre in vigoare la data de 1 ianuarie 2018.

Legea vaccinarii mai asteapta: Guvernul a trimis-o in parlament (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose a anuntat, miercuri, in sedinta de guvern, ca Legea vaccinarii nu va fi adoptata prin Ordonanta de urgenta, ci va fi trimisa in Parlament pentru a fi.

Legea vaccinarii, AMANATA din cauza lipsei avizelor: Este o rusine

Legea vaccinarii nu a primit toate avizele, iar ramanerea sa pe ordinea de zi a din sedinta de miercuri a Guvernului este ca si anulata. Din cele 14 avize necesare pentru proiectul legii, inca lipsesc.

Guvernul lucreaza la Legea vaccinarii obligatorie a copiilor

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, la finalul sedintei coalitiei de guvernare, ca Executivul lucreaza la legea privind vaccinarea obligatorie a copiilor, aceasta fiind aproape finalizata.

Guvernul aproba azi legea vaccinarii

Premierul Mihai Tudose a anuntat la inceputul sedintei de Guvern ca executivul va aproba astazi proiectul legii vaccinarii. Legea va fi trimisa in Parlament si va fi analizata, sunt sigur, cu maxima celeritate de colegii din comisii, astfel incat sa avem cat mai repede aceasta lege, a afirmat ministrul Sanatatii, Florin Bodog.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )