Libnet.ro
UNICEF

17:45

Guvernul a avizat reducerea TVA la paine la 9%, de la 1 septembrie.

România Liberă România Liberă,
Guvernul a avizat reducerea TVA la paine la 9%, de la 1 septembrie.

Guvernul a avizat reducerea taxei pe valoarea adaugata la paine la 9%, de la 1 septembrie, impactul negativ al masurii urmand sa fie compensat prin cresterea tot din septembrie a accizelor la alcool si introducerea de accize la bunuri de lux, transmite Mediafax. Premierul Victor Ponta a afirmat ca expertii FMI sunt in continuare sceptici legat de impactul favorabil al acestei masuri in ceea ce priveste scaderea evaziunii fiscale, dar au acceptat scaderea TVA. Citeste si Au aparut taxele pe . continuă pe România Liberă

Guvernul a avizat reducerea TVA la paine la 9%, de la 1 septembrie

Guvernul a avizat reducerea TVA la paine la 9%, incepand de la 1 septembrie, impactul negativ al masurii urmand sa fie compensat prin cresterea tot din septembrie a accizelor la alcool si introducerea de accize.

Guvernul a avizat reducerea TVA la paine la 9%, de la 1 septembrie

Guvernul a avizat reducerea taxei pe valoarea adaugata la paine la 9%, de la 1 septembrie, impactul negativ al masurii urmand sa fie compensat prin cresterea tot din septembrie a accizelor la alcool si.

Ce urmareste Guvernul prin scaderea TVA la paine, in opinia lui Chitoiu.

Guvernul nu urmareste scaderea imediata a pretului painii prin scaderea TVA, ci reducerea la jumatate a evaziunii fiscale in domeniu, care ajunge, in prezent, si la 80% pe lantul economic al produselor de panificatie, a declarat ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, conform Mediafax. Obiectivul major, asa cum am anuntat in nenumarate randuri cand am propus reducerea TVA la panie, este nu de a scadea imediat pretul, ci de a reduce evaziunea fiscala semnificativ. Pe baza analizelor facute de .

Ordonanta privind reducerea TVA la paine a fost adoptata de Executiv

Ordonanta care vizeaza reducerea TVA pentru paine si majorarea accizelor la alcool si la unele produse de lux a fost adoptata, astazi, in sedinta Guvernului, potrivit unui comunicat transmis de Executivul.

Se ieftineste sau nu painea dupa reducerea TVA la 9%? Declaratiile ministrului Finantelor si ale ministrului Agriculturii se bat cap in cap

Guvernul nu urmareste scaderea imediata a pretului painii prin scaderea TVA, ci reducerea la jumatate a evaziunii fiscale in domeniu, care ajunge, in prezent, si la 80% pe lantul economic al produselor de panificatie, a declarat ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu. Pe de alta parte, Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, a declarat ieri ca reducerea TVA va duce la o ieftinire cu 15% la paine.

Ponta: Fiecare cetatean care cumpara paine trebuie sa ceara bon fiscal

Fiecare cetatean care cumpara o paine trebuie sa ceara un bon fiscal, deoarece in sens contrar reducerea TVA la paine va insemna doar paguba in buget, iar Guvernul va ramane singur in demersul de reducere a evaziunii fiscale, a afirmat.

Cum se traduce pentru romanii de rand reducerea TVA-ului la paine. Un roman mananca 100 de kg de paine, intr-un an

Romamii mananca mai multa paine decat restul europenilor. Avantajul este ca in Romania painea este ieftina, pretul fiind la jumatate fata de cel din alte tari europene. Asta in conditiile in care.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )