Libnet.ro
UNICEF

21:30

Guvernul ia in calcul plafonarea indemnizatiei pentru cresterea copilului si prelungirea de la 2 la 4 ani

Hotnews Hotnews,
 Guvernul ia in calcul plafonarea indemnizatiei pentru cresterea copilului si prelungirea de la 2 la 4 ani

Ministerul Muncii si Ministerul Finantelor fac analize si calcule de impact pentru o eventuala plafonare a indemnizatiei pentru cresterea copilului, a anuntat vicepremierul Sevil Shhaideh la Antena 3. Shhaideh nu a spus care ar fi cuantumul plafonarii, dar a anuntat ca guvernul ia in calcul o posibila prelungire a perioadei de acordare a indemnizatiei, de la 2 ani la 4 ani. continuă pe Hotnews

Schimbari pentru parinti: Guvernul vrea sa plafoneze indemnizatia pentru cresterea copilului(VIDEO)

Guvernul ia in calcul plafonarea indemnizatiei pentru cresterea copilului. Si nu ar fi singurele schimbari pregatite de executiv pentru proaspetele mamici. Guvernantii se gandesc si la o posibila.

Guvernul plafoneaza indemnizatia pentru cresterea copilului. Simona Gherghe: Se creeaza o discriminare

Dupa numeroase promisiuni, Guvernul realizeaza ca are nevoie de bani pentru a le onora. Printre masurile avute in vedere in acest scop se numara plafonarea indemnizatiei pentru cresterea.

Simona Gherghe reactioneaza dupa ce Guvernul a decis sa plafoneze indemnizatia pentru cresterea copilului

Simona Gherghe, fosta prezentatoare Tv a facut cateva declaratii neasteptate in legatura cu decizia Guvernului de a plafona indemnizatia pentru cresterea copilului. Simona este cu atat mai.

De unde taie Guvernul ca sa faca rost de bani. Plafonarea indemnizatiei pentru mame, una dintre masuri

Reducerile de taxe si impozite promise de Guvernul Romaniei se fac cu un cost. Pentru a face rost de bani, Executivul are in plan reducerea cheltuielilor publice, iar primele tintite sunt mamele.

La patru luni dupa ce s-a aflat ca este gravida, Simona Gherghe a intrat in direct, la Antena 3. Ce a enervat-o la culme si ce a anuntat

Dupa numeroase promisiuni, Guvernul realizeaza ca are nevoie de bani pentru a le onora. Printre masurile avute in vedere in acest scop se numara plafonarea indemnizatiei pentru cresterea.

Masurile Guvernului pentru cresterea veniturilor la buget: Mentine pensiile speciale, insa majoreaza acciza la tigari si plafoneaza indemnizatia pentru copil

Guvernul pregateste o serie de masuri pentru a creste veniturile la buget, dar si pentru a reduce cheltuielile, astfel incat sa se incadreze in tinta de deficit bugetar de 3%. Si daca, pe de o parte, guvernantii nu se ating de pensiile speciale, ei planuiesc insa sa umble la acciza pe tigari, la indemnizatia pentru cresterea copilului, la profiturile companiilor de stat, dar si la contributiile datorate de angajatori.

Ce masuri pregateste Guvernul pentru cresterea veniturilor

Introducerea obligatiei de plata de la 1 iunie 2017 a contributiilor datorate de angajatori la nivelul salariului minim brut pe tara garantat in plata pentru salariatii cu timp partial de munca cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )