Libnet.ro
UNICEF

23:00

Guvernul discuta alocarea sumei de 327 de milioane de lei pentru judetele afectate de inundatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul discuta alocarea sumei de 327 de milioane de lei pentru judetele afectate de inundatii

Guvernul discuta, in sedinta de joi, alocarea sumei de 327 de milioane de lei pentru 23 de judete afectate de inundatii. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul va aloca 327 de milioane de lei pentru judetele afectate de inundatii

Guvernul discuta, in sedinta de joi, alocarea sumei de 327 de milioane de lei pentru 23 de judete afectate de inundatii.

MEEMA: Retailerii vor putea beneficia de fonduri de 160 milioane lei pentru achitarea chiriilor

Retailerii vor putea accesa fonduri de 160 de milioane de lei pentru finantarea chiriilor pentru perioada in care activitatea le-a fost afectata pe perioada starii de urgenta sau de alerta, conform Agerpres.

DNA: Un fost consilier din Ministerul Mediuluia recunoscut ca a luat mita 1,3 milioane lei

Un fost consilier din Ministerul Mediului, Gheorghe Tuluc, a recunoscut ca a luat mita 1,3 milioane de lei pentru a face un abuz in serviciu, anunta, marti, Directia Nationala Anticoruptie. Dosarul are.

DNA: Un fost consilier din Ministerul Mediului a recunoscut ca a luat mita 1,3 milioane lei

Un fost consilier din Ministerul Mediului, Gheorghe Tuluc, a recunoscut ca a luat mita 1,3 milioane de lei pentru a face un abuz in serviciu, anunta, marti, Directia Nationala Anticoruptie. Dosarul are.

incep lucrarile de 13,7 milioane de lei pentru reabilitarea energetica a Spitalului Judetean din Alba Iulia. Care este firma care a obtinut contractul

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia a emis luni, 6 iulie 2020, ordinul de incepere a lucrarilor pentru obiectivul de investitii privind reabilitarea energetica a unitatii medicale, in valoare totala de 13. 645 de lei inclusiv TVA).

Guvernul ungar cheltuie sute de milioane de forinti pentru promovarea muzicii usoare crestine

Prin lansarea unor proiecte, Guvernul Ungariei aloca mai multe sute de milioane de forinti reprezentantilor muzicii usoare crestine pentru achizitionarea si reinnoirea instrumentelor muzicale, a anuntat, la Budapesta, secretarul de stat pentru cultura in Ministerul Resurselor Umane, Peter Fekete. Apelul de proiecte se va incheia pa data de 10 august, potrivit Rador care citeaza Nepszava.

Guvernul a alocat peste 500.000 lei pentru plata TVA pentru bunurile si serviciile cumparate in cadrul programului pentru controlul tuberculozei

Guvernul a aprobat, joi, Ordonanta de Urgenta pentru asigurarea de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Sanatatii, a sumelor necesare acoperirii platii TVA aferente bunurilor si serviciilor achizitionate in cadrul Programului ROU-T-MOH Abordarea provocarilor sistemului de sanatate privind controlul tuberculozei in Romania. Sumele necesare se ridica la peste 500. 000 de lei.

IN LUNA IUNIE BNR a cumparat titluri de stat de pe piata secundara in valoare de 533 milioane lei

Volumul achizitiilor Bancii Nationale a Romaniei BNR) de instrumente de datorie publica pe piata secundara s-a situat la 533,1 milioane de lei in luna iunie, circa o treime din achizitiile din luna mai, arata statisticile lunare publicate ieri de BNR. La achizitiile din iunie se adauga cele din mai si aprilie, care ridica stocul de titluri de stat in lei cumparate de BNR din piata secundara la 4,03 miliarde de lei.

Guvernul din Italia aproba mama tuturor reformelor pentru reducerea birocratiei

Guvernul italian Giuseppe Conte a aprobat un pachet de masuri, marti, cu scopul de a reduce birocratia, care a fost aratata cu degetul in mai multe randuri pentru ca ar ingreuna cresterea celei de-a treia.

Fond de investitii de 120 milioane Euro pentru startup-uri IT europene

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc de cateva milioane de euro fiecare, printr-un fond de investitii in valoare totala de 120 de milioane de euro, lansat miercuri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )