Libnet.ro
UNICEF

12:15

Guvernul a facut cadou Patriarhiei, pentru 49 de ani, un imobil din Franta

Antena3 Antena3,
Guvernul a facut cadou Patriarhiei, pentru 49 de ani, un imobil din Franta

Guvernul a adoptat o Hotarare prin se aproba darea in folosinta gratuita a Patriarhiei Romane pentru Mitropolia Ortodoxa a Europei Occidentale si Meridionale a unui imobil din Franta, pentru o durata de 49 de. continuă pe Antena3

Guvernul a facut cadou Patriarhiei, pentru 49 de ani, un imobil din Franta

Guvernul a adoptat o Hotarare prin care se aproba darea in folosinta gratuita a Patriarhiei Romane pentru Mitropolia Ortodoxa a Europei Occidentale si Meridionale a unui imobil din Franta, pentru o durata de 49 de ani, in scopul asigurarii nevoilor administrative si de functionare.

Guvernul demis a dat Patriarhiei, pentru 49 de ani, un imobil din Franta

Guvernul demis a facut cadou Patriarhiei, pentru 49 de ani, un imobil din Franta. Potrivit Executivului Dancila, scopul este asigurarea nevoilor administrative si de functionate. Decizia a fost adoptata.

Tariceanu: Barna a pozat intr-un fel de nou-nascut si cand colo statea si lucra pe fonduri europene. I-a facut cadou surorii lui un proiect de 200.000 de euro

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca presedintele USR, Dan Barna, a pozat intr-un nou-nascut scos din cristelnita si de fapt lucra pe fonduri europene si era cuplat ca o lipitoare la bani publici, facandu-i cadou surorii sale un proiect de 200. 000 de euro. Tariceanu crede ca, daca un om politic facea acest lucru, era luat de ANI la scarmanat si apoi era cercetat de procuratura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )