Libnet.ro
UNICEF

17:15

Guvernul, proiect de OUG privind Loteria Bonurilor Fiscale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul, proiect de OUG privind Loteria Bonurilor Fiscale

Premierul Victor Ponta a anuntat, astazi, pe Facebook, ca Guvernul a initiat un proiect de Ordonanta de Urgenta OUG) privind instituirea Loteriei Bonurilor Fiscale LBF), initiativa gandita sa contribuie la combaterea evaziunii fiscale, seful Executivului precizand ca prima extragere ocazionala va fi organizata pe 13 aprilie, cu un fond de premiere de 1 milion de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul incepe din iulie Loteria bonurilor fiscale cu extrageri lunare si un buget de 10 mil. lei

Persoanele fizice rezidente si nerezidente care au implinit deja varsta de 18 ani si detin bonuri fiscale care atesta cumpararea de bunuri sau servicii in tara vor putea participa, din iulie, la Loteria bonurilor fiscale, bugetul total.

Guvernul incepe din iulie loteria bonurilor fiscale. Care va fi bugetul

Guvernul incepe din iulie sa organizeze extrageri lunare pentru loteria bonurilor fiscale, care va dispune de un buget de 10 milioane lei in acest an, informeaza Mediafax.

Guvernul incepe din iulie Loteria bonurilor fiscale cu extrageri lunare

Persoanele fizice rezidente si nerezidente care au implinit deja varsta de 18 ani si detin bonuri fiscale care atesta cumpararea de bunuri sau servicii in tara vor putea participa, din iulie, la Loteria bonurilor fiscale, bugetul total alocat pe sase luni din acest an urmand sa fie 10 milioane lei.

Cand va avea loc prima extragere la Loteria bonurilor fiscale si care sunt premiile

Extragerile la Loteria bonurilor fiscale vor incepe din data de 13 aprilie 2015 a doua zi de Paste), atunci cand este programata prima extragere ocazionala, pentru care a fost alocat un fond de premiere de 1 milion lei.

DOCUMENT Cum putem castiga la Loteria Bonurilor Fiscale

Pentru a fi premiat la tombola Fiscului, bonul trebuie sa fie emis intr-o anumita zi, stabilita prin tragere la sorti, si sa faca dovada platii unei anumite sume, care va fi, de asemenea, stabilita prin tragere la sorti.

Cum putem castiga la Loteria Bonurilor Fiscale

Pentru a fi premiat la tombola Fiscului, bonul trebuie sa fie emis intr-o anumita zi, stabilita prin tragere la sorti, si sa faca dovada platii unei anumite sume, care va fi, de asemenea, stabilita prin tragere la sorti.

Prima extragere, ocazionala, a Loteriei bonurilor fiscale va fi pe 13 aprilie, a doua zi de Paste

Prima extragere, ocazionala, a Loteriei Bonurilor Fiscale va fi organizata pe 13 aprilie, a doua zi de Paste, cu un fond de premiere de un milion lei, anunta Ministerul Finantelor. Acesta a prezentat, joi, .

Prima extragere, ocazionala, a Loteriei Bonurilor Fiscale va avea loc in a doua zi de Paste

Prima extragere, ocazionala, a Loteriei Bonurilor Fiscale va fi organizata pe 13 aprilie, a doua zi de Paste, cu un fond de premiere de un milion lei, anunta Ministerul Finantelor, scrie Mediafax .

CCR, despre OUG privind migratia alesilor locali: Permite constituirea unei noi majoritati politice

Scopul real al Ordonantei de Urgenta privind migratia alesilor locali este sa ii orienteze pe acestia intr-o anumita directie politica si sa permita constituirea unei noi majoritati politice, atrage atentia Curtea Constitutionala, in motivarea de neconstitutionalitate a Legii de aprobare a OUG privind migratia alesilor locali, transmite Agerpres.

Theodor Stolojan, critic la adresa lui Iohannis: Din pacate, n-am avut pana in prezent un raspuns cum trebuie din partea Presedintiei la OUG privind renuntarea la doctorat

Presedintia nu a raspuns cum trebuie, dupa ce Guvernul a adoptat Ordonanta privind renuntarea la doctorat. O spune la RFI europarlamentarul Theodor Stolojan PNL). Executivul a adoptat recent un act normativ ce permite renuntarea la titlul de doctor. Asta dupa ce premierul Victor Ponta anuntase anterior ca renunta la acest titlu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2899 seconds )