Libnet.ro
UNICEF

11:15

Guvernul TAIE DIN BANI pentru mii de bugetari. Sindicalistii anunta proteste!

B1 B1,
Guvernul TAIE DIN BANI pentru mii de bugetari. Sindicalistii anunta proteste!

Decizia guvernului de a taia sporul de 15% pentru conditii grele starneste furia a mii de bugetari care amenintaca vor iesi in strada sa protesteze. continuă pe B1

Guvernul taie fonduri de salarii si introduce noi taxe, dar se lauda cu rectificarea bugetara pozitiva

Ministerul Finantelor Publice a publicat, marti, proiectul rectificarii bugetare pe care urmeaza sa o adopte Guvernul, precizand ca este o rectificare bugetara pozitiva, desi taie din cheltuielile de personal, face concedieri masive, blocheaza posturi si introduce noi taxe.

Pianistul Davide Martello si-a anulat concertele din Germania pentru a participa la protestul din 10 august, in Piata Victoriei

Artistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentatiile sustinute in mai multe zone de conflict din lume, a anuntat pe contul sau de Facebook ca isi anuleaza concertele din Germania pentru a participa la mitingul anuntat pentru 10 august in Piata Victoriei.

USR: Guvernul taie de la Educatie, dar nu se atinge de pensiile speciale

Uniunea Salvati Romania critica rectificarea bugetara in forma prezentata marti de Ministerul Finantelor Publice, in conditiile in care sunt taiati bani de la Educatie, proiecte din fonduri europene si investitii doar pentru a fi dati baronilor locali.

PROIECTUL RECTIFICARII BUGETARE: Taieri de la Transporturi, Educatie, Cercetare, Economie, Agricultura, Mediul de Afaceri, bani mai multi pentru Finante, Administratie si SRI

Guvernul taie din bugetele ministerelor Transporturilor, Educatiei, Cercetarii, Agriculturii, Mediului de Afaceri, conform proiectului rectificarii bugetare publicat, in aceasta dimineata, pe site-ul MFP.

Mihai Fifor NU stie si NU comenteaza legaturile POLITISTILOR din Caracal cu INTERLOPII, dar anunta alocarea de bani pentru dotarea M.A.I.

Ministrul de Interne, Mihai Fifor, nu recunoaste nici macar acum legaturile politistilor din Caracal cu interlopii, desi Remus Radoi, zis Codita, a facut publice mesajele pe care comisarul Alexe I l-a.

Adevaruri ascunse. Meteo din batrani pentru luna august

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit sambata in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse despre cum va fi vremea in luna august asa cum era prezentata acum cateva sute de ani. Primele cinci zile din luna .

Oferta din Anglia pentru George Puscas

Tanarul international roman George Puscas se afla in vizorul mai multor cluburi din fotbalul englez.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )