Libnet.ro
UNICEF

22:00

Hackerii pot sustrage informatii din calculatoare care nu sunt conectate la Internet

B1 B1,
Hackerii pot sustrage informatii din calculatoare care nu sunt conectate la Internet

Hackerii pot sustrage informatii stocate pe retele care nu sunt conectate la Internet, prin intermediul unui virus care poate reprograma computerele sa transmita date spre un telefon situat in afara camerei in care. continuă pe B1

Cercetatorii israelieni avertizeaza: hackerii pot accesa dispozitive care nu sunt conectate la internet

Hackerii pot sustrage informatii stocate pe retele care nu sunt conectate la Internet, prin intermediul unui virus care poate reprograma computerele sa transmita date spre un telefon situat in afara camerei in care se afla acestea, arata cercetatorii de la Universitatea Ben-Gurion din Israel.

Ce se poate intampla cu laptopul tau chiar si atunci cand este iNCHIS. Alerta a fost lansata de autoritati

Hackerii pot sustrage informatii stocate pe retele care nu sunt conectate la Internet, prin intermediul unui virus care poate reprograma computerele sa transmita date spre un telefon situat in afara camerei in care.

Care sunt cele mai fericite tari din lume

Un infografic creat de MoveHub releva diferentele nivelurilor de fericire din tarile din intreaga lume. Aparent, cele mai fericite natiuni sunt situate in mare parte in Europa de Sud si America Centrala. Rusia, Statele Unite si unele parti din Africa se afla la polul opus pe axa fericirii.

Care sunt cele mai populare servicii de cloud si ce spatii de stocare ofera acestea

Anul 2014 a adus o oferta bogata in materie de stocare online, producatorii oferind spatii de stocare la preturi modice. CNET propune o imagine de ansamblu asupra principalelor platforme care ofera stocare in.

FOTO. Care sunt imaginile din ROMANIA care i-au impresionat pe straini

Dupa ce doi membri ai echipei Bored Panda au vizitat Romania, ei s-au declarat foarte incantati de tara noastra, pe care o considera ca fiind inspirationala.

Care sunt planurile de viitor ale premierului Victor Ponta: Nu voi ezita sa fac acest lucru

Victor Ponta nu va demisiona din functia de premier si le multumeste romanilor care l-au votat. Premierul a vorbit la Sinteza zilei, la scurt timp dupa ce a anuntat ca l-a felicitat pe Klaus Iohannis. Desi.

Care sunt INTENTIILE lui Klaus Iohannis. Presa straina scrie despre miscarea pe care o pregateste noul presedinte

Jurnalistii din intreaga lume au urmarit indeaproape cel de-al doilea tur de scrutin. Au scris pagini intregi despre desfasurarea acestuia, dar si despre cei doi contracandidati ce s-au luptat pentru a.

in turul I al alegerilor, Ponta a castigat detasat in Iasi. Care sunt rezultatele ACUM, prezentate de BEJ

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a castigat alegerile in judetul Iasi, cu 54,82% din voturi, arata rezultatele partiale prezentate, luni dimineata, de Biroul Electoral Judetean Iasi, dupa centralizarea datelor.

Compusul chimic din cafea care poate schimba felul in care arati. Transformarea s-a produs in 15 zile

Cafeaua poate preveni obezitatea, potrivit unui studiu care a identificat un compus chimic din aceasta bautura ce poate ajuta la combaterea unora dintre consecintele cresterii in greutate, informeaza.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )