Libnet.ro
UNICEF

01:05

Halep la French Open: Simona a explicat de ce se teme cel mai mult inainte de Roland Garros

Adevărul Adevărul,
Halep la French Open: Simona a explicat de ce se teme cel mai mult inainte de Roland Garros

Dupa o serie formidabila de la startul sezonului de zgura, Simona Halep abordeaza al doilea Grand Slam al anului cu mari asteptari. continuă pe Adevărul

Romancele cad pe capete la Nurnberg: doua jucatoare au abandonat in doua zile. Copil, start cu dreptul la French Open

Simona Halep a luat o pauza pana la French Open 28 mai 11 iunie), insa alte sportive din Romania incearca sa faca ultimele ajustari in jocul lor inainte de al doilea Grand Slam al anului.

America nu crede in Halep: ce a scris The New York Times despre sansele Simonei la French Open 2017

Americanii de la New York Times au analizat sansele favoritelor la French Open 28 mai 11 iunie) si au dat verdictul lor in privinta Simonei.

Cel mai mare antrenor roman din toate timpurile, desfiintat de Johan Cruyff: A distrus Ajax-ul lui Rinus Michels

Cel mai mare jucator olandez din toate timpurile, fostul antrenor legendar al Barcelonei, JohanCruyff, il desfiinteaza pe Stefan Kovacs, considerat la randu-i, cel mai titrat antrenor roman di.

Cel mai bun jucator de Go din lume a fost invins de un calculator

Proiectul AlphaGo continua sa fie unul de succes, cea mai noua victorie a inteligentei artificiale fiind una de mare succes. Ke Jie este cel mai bun jucator de Go din lume, dar se pare ca nici macar cei mai buni dintre cei mai buni nu pot face fata inteligentei artificiale. Jie a inceput un duel [].

Cel Mai Mare Show de pe Pamant a tras cortina dupa 146 de ani de existenta. Circul Barnum a fost rapus de activisti si de jocurile de pe telefon

Circul Ringling Brothers and Barnum Bailey, cel mai cunoscut circ din Statele Unite, infiintat in urma cu 146 de ani si promovat drept Cel Mai Mare Show de pe Pamant Greatest Show on Earth), a sustinut ultimul spectacol al sau, duminica, la New York, relataza presa americana.

Cel mai bun antivirus gratuit in 2017: solutii optime pentru PC-ul tau

Lupta pentru cel mai bun antivirus gratuit in 2017 se da, in continuare, intre nume cunoscute, iar noi va propunem o selectie din care puteti alege ceea ce vi se potriveste cel mai bine.

[P] Kaufland este desemnat lantul de magazine cu cel mai bun raport calitate - pret din Romania

Kaufland Romania a primit certificarea Best Buy Award, ocupand locul intai la categoriaLantul de magazine cu cel mai bun raport calitate - pret din Romania, in urma voturilor exprimatedirect de catre consumatori.

Mircea Geoana: Exista suspiciuni rezonabile privind un efort deliberat, de la cel mai inalt nivel, pentru influentarea alegerilor din 2009

Mircea Geoana, adversarul lui Traian Basescu la alegerile prezidentiale din 2009, a declarat marti, in cadrul audierilor din comisia de ancheta parlamentara privind turul doi al acestui scrutin, ca in opinia sa exista suspiciuni rezonabile privin un efort deliberat coordonat de la cel mai inalt nivel al statului pentru influentarea acestor alegeri.

Peste o suta de persoane si-au pierdut viata, in ultimii doi ani, in sali de concerte si cluburi. Cel mai recent a avut loc, luni seara, la un spectacol al artistei Ariana Grande, la Manchester

Zeci de persoane au picat victime, in ultimii doi ani, atentatelor care au vizat sali de concert si cluburi. Cel mai recent a avut loc, luni seara, la un concert al artistei americane Ariana Grande. Astfel, 22 de persoane au murit si 59 au fost ranite, dupa ce un barbat a detonat un dispozitiv exploziv improvizat, pe care il avea asupra lui.

Premier League: Antonio Conte a fost ales cel mai bun antrenor al sezonului

Tehnicianul Antonio Conte a fost ales cel mai bun antrenor al sezonului in Anglia, dupa ce a reusit sa castige titlul cu echipa Chelsea Londra.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )