Libnet.ro
UNICEF

08:45

CE Handbal (f): Romania vs Germania (de la ora 19:00) Denisa Dedu, neinclusa in lot

Hotnews Hotnews,
 CE Handbal (f): Romania vs Germania (de la ora 19:00) Denisa Dedu, neinclusa in lot

Romania debuteaza la CE de handbal feminin contra Germaniei, intr-un meci care se va disputa la Kolding si care va incepe la ora 19:00. Confruntarea va putea fi urmarita LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport, Telekom si Look Sport. continuă pe Hotnews

Asa am trait Romania - Germania la Campionatul European

Nationala feminina de handbal a Romaniei a debutat la Campionatul European impotriva Germaniei. Meciul va fi live text in aceasta pagina, joi, dupa ora 19:00.

CE Handbal (f): Romania vs Germania 19-22 Eliminarile, erorile si debutul cu stangul

Nationala Romaniei a inceput rau meciul de debut de la CE de handbal feminin cu Germania, tricolorele fiind conduse la un moment dat cu 8-2. Fetele lui Bogdan Burcea au strans randurile, au reusit sa revina si sa egaleze in minutul 37 15-15), dar din acel moment diferenta a fost facuta de cele patru eliminari din tabara noastra. Erorile copilaresti au contat enorm pe tabela, iar nemtoaicele s-au impus meritat, scor 22-19. Remarcata din tabara noastra: portarita Yuliya Dumanska.

E ceva putred in Danemarca: Romania si Germania, ravasite de COVID-19 inaintea meciului direct

Cele doua nationale se vor intalni, maine ora 19. 00, Digi Sport, Telekom Sport, LookSport+), intr-o partida din grupele Euro 2020 3-20 decembrie), insa ambele se confrunta cu probleme mari din cauza noului coronavirus.

Romania joaca meciul de deschidere la Euro 2020! Avertismentul dat de Cristina Neagu

Romania joaca joi, de la ora 19:00, contra Germaniei, meciul de deschidere la Campionatul European de Handbal Feminin. O competitie afectata de pandemia de coronavirus, care a fost chiar in pericol de a nu se mai disputa. Norvegia a decis sa renunte la organizare, astfel ca Danemarca va gazdui toate meciurile. Romania, care initial trebuia .

Postul B1 TV va difuza vineri seara, la ora 22:00, documentarul MARADONA, O VIATA DE LEGENDA, in exclusivitate in Romania

Postul B1 TV va difuza vineri seara, la ora 22:00, documentarul MARADONA, O VIATA DE LEGENDA, in exclusivitate in Romania. Filmul prezinta povestea marelui campion argentinian, probabil cel mai.

Prima ninsoare in Capitala din aceasta iarna. Cod galben pana la ora 20.00 Temperaturi maxime intre 0 si 1 grad

Luni dimineata a nins in Capitala, pentru prima data in aceasta iarna. Ninge abundent, dar zapada se topeste repede, astfel ca nu sunt probleme in trafic si nu a fost nevoie de interventia utilajelor de deszapezire. De altfel, Bucurestiul se afla, pana la ora 20. 00, sub avertizare de ninsori emisa de meteorologi.

Romania Germania, primul meci in grupe la Campionatul European de Handbal feminin

Romania debuteaza cu Germania la Campionatul European de Handbal ce incepe joi in Danemarca. Echipa .

Despre Putin si putinismul de Francoise Thom - dezbatere Humanitas liveonline in seara acaesta de la ora 19.30

Editura Humanitas invita joi, 3 decembrie, ora 19. 30, la o dezbatere live online despre volumul Putin si putinismul de Francoise Thom, una dintre cele mai cunoscute specialiste in istoria Uniunii Sovietice si a Rusiei postcomuniste.

Sapte judete si Capitala sunt sub cod galben de ninsori pana la ora 20:00 HARTA

Sapte judete si Capitala sunt sub cod galben de ninsori pana luni, la ora 20:00, ca urmarea avertizarii emise de meteorologi pentru sudul Munteniei si pentru cea mai mare parte a Dobrogei.

LiveText CFR Cluj vs TSKA Sofia 0-0 (Rep. II) - 85 Chipciu, eliminat dupa ce primeste al doilea cartonas galben

Ramasa fara antrenor principal dupa ce s-a despartit de Dan Petrescu, CFR Cluj are nevoie de o victorie impotriva celor de la TSKA Sofia pentru a mai spera la calificarea in primavara europeana. Partida de pe stadionul Dr. Constantin Radulescu va incepe de la ora 22:00, va fi transmisa LiveText pe HotNews. ro si in direct pe DigiSport, Telekom Sport si Look Plus.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )