Libnet.ro
UNICEF

22:15

HANDBAL: Mesajele afisate de SUPORTERII MAGHIARI, la meciul cu Romania - Valea Uzului e ungureasca Galeria noastra, la un pas sa riposteze (FOTO)

B1 B1,
HANDBAL: Mesajele afisate de SUPORTERII MAGHIARI, la meciul cu Romania - Valea Uzului e ungureasca Galeria noastra, la un pas sa riposteze (FOTO)

Meciul de handbal, de vineri, intre Romania si Ungaria nu a fost lipsit de incidente. Sportivele din romania au facut fata nu doar presiunii meciului pentru calificareain grupele principale ale Mondialul. continuă pe B1

FOTO Mesaj al fanilor maghiari interzis de organizatori la meciul cu Romania: Valea Uzului, pamant maghiar. Totul inapoi

Romania si Ungaria poarta o rivalitate aparte in aproape toate sporturile, iar meciul de vineri de la CM de Handbal feminin a fost o dovada in acest sens victorie dramatica, 28-27, pentru tricolore). Unii dintre fanii maghiari prezenti la meciul cu Neagu si compania au afisat in tribune un mesaj care a fost inlaturat de catre organizatori: Valea Uzului, pamant maghiar. Totul inapoi.

UEFA: FRF, vizata de o procedura disciplinara pentru comportament rasist, dupa incidentele din meciul Romania vs Suedia

UEFA a deschis o procedura disciplinara dupa incidentele de la meciul Romania - Suedia 0-2), disputat pe 15 noiembrie, pe Arena Nationala din Bucuresti, in preliminariile EURO 2020, a anuntat vineri forul fotbalistic european.

Suporterii maghiari au afisat un banner controversat la meciul cu Romania, dar organizatorii l-au dat jos: Totul inapoi

Fanii maghiariprezenti in sala la partida de handbal impotriva Romaniei au afisat un banner ofensator la adresaromanilor, iar fortele de ordine au intervenit pentru a confisca panza.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )