Libnet.ro
UNICEF

22:15

Handbalistii de la HCM Constanta au castigat Supercupa Romaniei.

România Liberă România Liberă,
Handbalistii de la HCM Constanta au castigat Supercupa Romaniei.

HCM Constanta s-a impus in fata formatiei Stiinta Bacau, cu scorul de 23-18 10-7). Cele doua echipe s-au confruntat si in finala Cupei Romaniei, HCM castigand cu 34-23. HCM Constanta detine si titlul national si Cupa Romaniei, astfel ca FR Handbal a decis ca Supercupa sa fie disputata cu vicecampioana Stiinta Bacau, in conditiile in care trofeul se joaca intre campioana si castigatoarea Cupei Romaniei. continuă pe România Liberă

Handbalistii de la HCM Constanta au castigat Supercupa Romaniei

Campioana HCM Constanta a castigat, sambata, la Bucuresti, Supercupa Romaniei la handbal masculin, primul trofeu al sezonului 2013-2014, in fata vicecampioanei Stiinta Bacau, informeaza Mediafax.

Handbalistii de la HCM Constanta au castigat Supercupa Romaniei, primul trofeu din sezonul 2013-2014

Campioana HCM Constanta a castigat, sambata, la Bucuresti, Supercupa Romaniei la handbal masculin, primul trofeu al sezonului 2013-2014, in fata vicecampioanei Stiinta Bacau, impunandu-se cu scorul de.

Primul trofeu al sezonului: HCM Baia Mare castiga Supercupa Romaniei

Handbalistele de la HCM Baia Mare, detinatoare ale Cupei Romaniei si vicecampioane, au castigat sambata, la Bucuresti, Supercupa Romaniei, primul trofeu al sezonului 2013-2014, in fata formatiei U Jolidon.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )