Libnet.ro
UNICEF

17:16

Herman van Rompuy, presedintele Consiliului European: in numele UE, il felicit pe Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Herman van Rompuy, presedintele Consiliului European: in numele UE, il felicit pe Klaus Iohannis

Presedintele in exercitiu al Consiliului European, Herman van Rompuy, l-a felicit luni pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale. Am incredere acesta va depune toate eforturile si se va implica in intregime, impreuna cu guvernul, pentru a ajuta Romania sa faca fata viitoarelor provocari politice, economice si sociale, a transmis Rompuy. continuă pe Adevărul

Herman Van Rompuy: Am incredere ca Iohannis va ajuta Romania sa faca fata viitoarelor provocari

Herman Van Rompuy, presedintele Consiliului European: in numele Uniunii Europene, as dori sa il felicit pe domnul Klaus Iohannis pentru alegerea sa in functia de presedinte al Romaniei.

Herman Van Rompuy il felicita pe Iohannis: Am incredere ca va ajuta Romania sa faca fata viitoarelor provocari

Klaus Iohannis a fost felicitat de presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, pentru castigarea Presedintiei Romaniei. Oficialul european a declarat ca are incredere ca Iohannis va depune toate.

Alegeri prezidentiale 2014. Presedintele Consiliului Judetean Dolj: Am venit la vot cu inima deschisa, pentru ca astazi se scrie o noua fila de istorie

Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj, a declarat ca astazi a votat pentru pentru o mai buna reprezentare a Romaniei in spatiul comunitar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )