Libnet.ro
UNICEF

01:05

HONG KONG: Device-urile Apple, atacate de virusul Xsser

România Liberă România Liberă,
HONG KONG: Device-urile Apple, atacate de virusul Xsser

Dispozitivele Apple ale manifestantilor prodemocratie din Hong Kong sunt vizate de un virus informatic care spioneaza sistemul de operare ale de pe iPhone si iPad. continuă pe România Liberă

Manifestantii din Hong Kong sunt vizati de un virus informatic care spioneaza dispozitive Apple

Manifestantii prodemocratie din Hong Kong sunt vizati de un virus informatic care spioneaza sistemul de operare ale dispozitivelor Apple iPhone si iPad, potrivit unor experti citati de revista Time. Virusul, cuno.

Manifestantii din Hong Kong sunt vizati de un virus informatic care spioneaza dispozitive Apple

Manifestantii prodemocratie din Hong Kong sunt vizati de un virus informatic care spioneaza sistemul de operare ale dispozitivelor Apple iPhone si iPad, potrivit unor experti citati de revista Time. Virusul, cuno.

Manifestantii din Hong Kong, vizati de un virus informatic care spioneaza dispozitive Apple

Manifestantii prodemocratie din Hong Kong sunt vizati de un virus informatic care spioneaza sistemul de operare ale dispozitivelor Apple iPhone si iPad, potrivit unor experti citati de revista Time in editia.

Simbolurile revolutiei din Hong Kong: un adolescent care a dat startul protestelor si imnul rock al demonstrantilor

Joshua Wong are doar 17 ani, dar este cofondator al Scholarism, miscare ce a dat startul protestelor din Hong Kong. Tanarul este implicat in campanii de acest fel inca de cand avea 15 ani, insa nu-i place sa fie considerat un model. Demonstrantii din Hong Kong sunt reprezentati de unele dintre cele mai puternice simboluri: adolescenti implicati social si melodii rock sau din musicaluri pe post de imnuri.

VIDEO. Melodie rock din anii 90, imnul neoficial al protestatarilor din Hong Kong

Nikki Lau, un locuitor din Hong Kong care a participat in ultimele trei zile la manifestatii, a declarat ca protestatarii au cantat aceasta melodie de aproape zece ori in fiecare zi. Avem nevoie de un cantec pe care sa-l poata fredona toata lumea, a afirmat Lau. Aceasta melodie face parte din memoria colectiva a locuitorilor din Hong Kong, a adaugat el.

Lucruri care se pot intampla doar la un protest din Hong Kong: gesturile protestatarilor transforma manifestatiile anarhiste

Protestele din Hong Kong nu pot fi caracterizate ca anarhiste, dar intra cu siguranta in categoria manifestatiilor de amploare din ultimii ani. Cu toate acestea, gesturile protestatarilor din Hong Kong sunt unice si au facut inconjurul lumii.

VIDEO. HONG KONG: Proteste de amploare pentru DEMOCRATIE

Dupa o noapte de confruntari cu fortele de ordine, manifestantii - care deja au blocat de ieri centrul orasului- continua si luni sa infrunte puterea comunista de la Beijing si cer mai multa libertate politica. Campania de nesupunere civila, care dureaza de cateva saptamani in fosta colonie britanica, a accelerat puternic in weekend, regiunea Hong Kong fiind afectata de cele mai puternice tulburari civile de la trecerea sa sub tutela chineza in 1997.

Manifestatii la Hong Kong. Transporturile si activitatile economice puternic afectate

Evenimente la transportul Hong Kong si activitatea economica grav perturbata Transporturile si activitatile economice sunt grav perturbate luni dimineata la Hong Kong, din cauza demonstratiilor de amploare ale activistilor prodemocratie, in timp ce bursa a deschis in scadere puternica.

Autoritatile chineze au arestat peste zece disidenti care si-au exprimat sustinerea fata de manifestantiile de la Hong Kong

10 dizidenti au fost arestati si alti aproximativ 60 au fost interogati, de catre autoritatile chineze. Mai mult, Partidul Comunist Chinez PCC) a inasprit mai mult ca oricand cenzurarea retelelor de socializare, cu scopul de a-i impiedica pe chinezi sa se informeze despre fronda care tulbura Hong Kong-ul, care vrea sa-si aleaga Guvernul, in 2017, prin sufragiu universal deplin, informeaza Mediafax.

Marea Britanie il va convoca pe ambasadorul Chinei, pe tema crizei din Hong Kong

Marea Britanie il va convoca pe ambasadorul Chinei pentru a-i transmite preocuparea in legatura cu atitudinea autoritatilor fata de protestele din fosta colonie britanica Hong Kong. il vom convoca pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )