Libnet.ro
UNICEF

20:15

Horia Georgescu, suspectat de abuz in serviciu, intr-un dosar privind retrocedari ilegale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Horia Georgescu, suspectat de abuz in serviciu, intr-un dosar privind retrocedari ilegale

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, adus cu mandat la DNA, este suspectat de abuz in serviciu, intr-un dosar deschis in urma unei sesizari a ANRP privind retrocedari in cazul unor imobile supraevaluate, au declarat luni, pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Horia Georgescu, dus cu mandat la DNA. Seful ANI, suspectat de abuz in serviciu: Nu stiu despre ce este vorba (VIDEO)

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost dus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, luni dimineata. Cel mai probabil, seful ANI este audiat intr-un dosar care are.

Ce avere are Horia Georgescu, seful ANI:o casa de 356 de metri patrati, doua apartamente in Brasov si Bucuresti, dar si o datorie de 250.000 de euro

Seful Agentiei Nationale Anticoruptie ANI), Horia Georgescu, dus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie DNA), fiind suspectat de abuz in serviciu, are o casa de 356 de metri patrati in Brasov, precum si doua apartamente in Brasov si in Bucuresti. Aceste informatii apar in declaratia sa de avere in care se mentioneaza si o datorie de 250. 000 de euro catre nasii sai.

Seful ANI, Horia Georgescu, a fost retinut de DNA. Prejudiciul din dosar se ridica la 75 de milioane de euro

UPDATE - Seful ANI, Horia Georgescu, a fost retinut de procurorii anticoruptie. El e acuzat de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, care ar fi fost comis pe vremea cand era secretar general al ANI.

De la ,,integritate, la puscarie - Horia Georgescu, retinut pentru abuz in serviciu

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost retinut, luni, de procurorii anticoruptie, pentru abuz in serviciu, legat de retrocedari in cazul unor imobile supraevaluate, el fiind scos din sediul DNA incatusat si urcat intr-o masina.

Horia Georgescu, retinut de DNA pentru 24 de ore: Seful ANI, acuzat de abuz in serviciu. Prejudiciu de 75 milioane de euro (VIDEO)

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, a fost retinut, luni, de DNA pentru 24 de ore, in urma unor audieri care au durat aproape sase ore. Potrivit unui comunicat al DNA, seful ANI.

Horia Georgescu, seful ANI, adus cu mandat la DNA. Numele lui Bica, pomenit in audierea lui Georgescu

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost adus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, luni dimineata, pentru a fi audiat intr-un dosar. Horia Georgescu a ajuns la sediul Directiei .

Horia Georgescu, seful ANI, adus cu mandat la DNA. Este audiat in Dosarul Retrocedarilor

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost adus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, luni dimineata, pentru a fi audiat intr-un dosar. Potrivit unor surse, Georgescu este audiat.

EXCLUSIV. Seful ANI Horia Georgescu, audiat ca suspect in dosarul retrocedarilor. Declaratii facute in 2014, in legatura cu despagubirile de la ANRP. Si deputatul Niculescu este audiat

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost dus cu mandat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru audieri. Surse judiciare au precizat ca seful ANI este audiat intr-un dosar care are legatura cu ilegalitatile comise la Agentia Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP). La audieri a fost adus si deputatul PNL Theodor Nicolescu, fost membru al comisiei de despagubiri de la ANRP.

Presedintele ANI, Horia Georgescu, dus cu mandat la DNA: Nu stiu despre ce este vorba

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost dus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, luni dimineata. Cel mai probabil, seful ANI este audiat intr-un dosar care are.

Seful ANI Horia Georgescu, dus cu mandat la DNA

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost dus cu mandat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru audieri. Surse judiciare au precizat ca seful ANI este audiat intr-un dosar care are legatura cu ilegalitatile comise la Agentia Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP).

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )