Libnet.ro
UNICEF

22:15

HOROSCOP 22 decembrie. Balantele primesc o veste buna pe plan financiar

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 22 decembrie. Balantele primesc o veste buna pe plan financiar

Horoscop zilnic, 22 decembrie 2019. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 17 decembrie. Balantele primesc binecuvantarea, Leii isi gasesc linistea

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 17 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP rune 20 decembrie. Balantele primesc o promovare, Pestii au obsesii distructive

HOROSCOP 20 decembrie. Racii primesc vesti bune pe plan financiar. Fecioarele se bucura de relaxare

HOROSCOP Iata ce prezic astrele pentru ziua de 20 decembrie.

Veste buna pentru Simona Halep. Are sansa sa le ia fata surorilor Williams

Finala WTA Fan Favorite Award din 2010 este pe cale de a fi decisa, iar deceniul a vazut aceasta onoare dominata in special de doi jucatori. Veste buna pentru Simona Halep Fostul nr. 2 mondial Agnieszka Radwanska a primit un val de sustinere uimitor cu sase titluri preferate ale fanilor WTA, o serie care a ajuns .

HOROSCOP weekend 20-22 decembrie. Racii se elibereaza de tensiune, Leii trebuie sa se implice mai mult

Iata horoscopul de weekend 20-22 decembrie 2019. Este un weekend special in care Soarele paraseste zodia Sagetator si intra in Capricorn de unde ne va veghea despartirea de anul 2019 si intrarea in anul 2020 ce marcheaza un nou deceniu si o noua era in astrologie. Se vor intampla multe evenimente in 2020. Cosmosul ne pregateste pentru atmosfera astrala a noului an si chiar a primei luni ianuarie prin tot ce are loc acum.

HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 16-22 decembrie 2019. Taurii trebuie sa fie precauti, Pestii au o saptamana romantica

Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 16-22 decembrie 2019. Este vremea solstitului de iarna si a intrarii Soarelui in Capricorn pentru ultima data in acest an si in acest deceniu. Pana la finele acestei luni vom avea Soarele in Capricorn si curajosul Marte in Scorpion.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE. Gemenii trebuie sa scape de pasivitate, Pestii raman cu picioarele pe pamant

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 20 DECEMBRIE 2019; astazi, Venus intra in Varsator. Planeta iubirii, relatiilor, armoniei, frumusetii, banilor pleaca din Capricorn si ajunge in detasatul Varsator, zodia pentru care dragostea inseamna mai intai prietenie. Sub aceasta noua energie vom petrece sarbatorile de iarna si vom intra in anul special 2020. Venus a mai fost in Varsator in primavara.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE. Taurii iau decizii grele, Varsatorii au parte de o zi excelenta

Iata horoscopul zilei de azi JOI 19 DECEMBRIE 2019; astazi are loc un tranzit important, sextilul dintre Marte, planeta energiei si actiunii, aflat in Scorpion, si Saturn, planeta responsabilitatii si karmei, aflat in Capricorn. Ziua de azi devine o joi super disciplinata.

Horoscop 20 decembrie. Zodia care simte nevoia sa stea departe de casa

Horoscop 20 decembrie 2019.

Traficul in Capitala, restrictionat pe 21 si 22 decembrie. Care sunt rutele ocolitoare

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala in zilele de 21 si 22 decembrie, pe mai multe artere, cu prilejul organizarii unor actiuni de comemorare a 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989, a anuntat Brigada Rutiera, conform Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )