Libnet.ro
UNICEF

05:15

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care au sanse extrem de mari sa se imbogateasca si sa devina faimoase

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care au sanse extrem de mari sa se imbogateasca si sa devina faimoase

Cu totii ne gandim, macar o data in viata, cum ar fi sa fim bogati si sa traim precum vedetele de la Hollywood. Ei bine, afla ca astrologia vine in ajutorul nostru si ne spune care sunt zodiile care au cele mai mari sanse de a se imbogati si de a deveni faimoase. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care stiu cum sa reactioneze in situatii de stres

Cu totii ne confruntam cu stres uneori, insa reactionam diferit in astfel de situatii, iar deseori stresul se poate transforma chiar intr-o criza.

Cine sunt bucurestenii care vor putea beneficia de vouchere din partea Primariei Capitalei. Firea tocmai a facut anuntul

Primarul Gabriela Firea a anuntat oficial ca vor exista romani care vor putea beneficia de vouchere de la Primaria Capitalei. Aflati mai jos cine poate beneficia de ele si in ce conditii. O parte dintre Bucuresteni vor beneficia de aceste eco-vouchere Pentru introducerea programului se accepta acordarea in perioada 2020-2021 a noi vouchere de la .

Nume grele de la Realitatea Plus parasesc postul. Cine sunt cei care pleaca si unde ii vom vedea

Realitatea TV nu mai emite, dupa ce postul de stiri romanesc a fost inchis, in mod oficial, dupa 18 ani de cand a fost infiintat. Decizia de sistare a fost luata de catre Consiliul National al Audiovizualului CNA), pentru ca licenta de emisie nu a mai fost prelungita in cazul Realitatea TV. Totul s-a mutat .

HOROSCOP. Zodiile care vor avea probleme mari in dragoste. Cine va fi cel mai afectat

Toata lumea are asteptari de la luna februarie, mai ales ca vom avea Dragobetele si ziua de 14 februarie dedicata sarbatorii importate, Sfantul Valentin. insa, astrele nu ne rezerva deloc vesti foarte bune pe plan amoros. Ba din contra, ne pregatesc tensiuni si provocari.

Horoscop indian 2020. Care sunt zodiile norocoase si care vor fi ingenuncheate de probleme

Astrologia indiana are 36 de zodii si dezvaluie numeroase lucruri inedite atat despre persoanalitate, cat si despree ceea ce ne rezerva viitorul, motiv pentru care iti recomandam sa descoperi ce iti va aduce anul 2020.

HOROSCOP. O sa primesti o veste buna incepand de maine! Zodiile care vor avea parte de cea mai buna zi din acest an

Se pare ca ziua de maine va fi plina de suprize pentru tine. Va fi o zi plina de optimism si energii pozitive pentru toate zodiile. Fie ca ai parte de o marire de salariu sau ca vei primi o veste importanta de la partenerul tau, aceasta zi va fi una speciala pentru toti nativii. Soarele straluceste pe cerul tuturor si lucrurile arata foarte bine!.

HOROSCOP saptamana in curs: Zodiile care au un final de saptamana genial

HOROSCOPUL saptamanii 27 ianuarie - 2 februarie aduce doar lucruri bune pentru zodii.

VIDEO Ministrul Economiei: Vom scoate din strategia energetica hidrocentrala cu Bulgaria si Tarnita-Lapustesti Sunt proiecte care creeaza probleme

Virgil Popescu, ministrul economiei, energiei si mediului de afaceri, a spus, intr-un interviu acordat HotNews. ro, ca in aceasta primavara vor fi sigur clarificate strategia energetica si planul national de investitii in energie si schimbari climatice PNIESC), cele doua documente urmand sa fie corelate. Din strategie energetica vor fi eliminate proiectele vechi de zeci de ani, rostogolite de fiecare guvernare: Hidrocentrala cu Acumulare prin Pompaj de la Tarnita-Lapustesti sau Complexul Hidrotehnic Turnu-Magurele-Nicopole. Ministrul spune ca acestea nu vor primi niciodata avize de mediu si blocheaza strategia energetica.

Locuri de munca, in toata Romania. Ce salarii sunt si care sunt cele mai convenabile

Capitala este locul unde majoritatea romanilor se imbulzesc sa-si faca un viitor. Bucurestiul este si va ramane zona zero atunci cand vine vorba despre candidati, dar si pentru angajatori. Ce salarii sunt si care sunt cele mai convenabile? Locuri de munca in Romania: ce salarii sunt Lupta cea mare pe locurile de munca este in .

Cine sunt deputatii care s-au abtinut marti la votul pe proiectul de eliminare a pensiilor speciale

Printre deputatii care s-au abtinut, marti, la votul asupra proiectului de eliminare a pensiilor speciale, se numara sase deputati ALDE, printre care Varujan Vosganian, Anton Anton, Toma Petcu si Andrei Gerea, si 13 deputati UDMR, printre care si Korodi Attila, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )