Libnet.ro
UNICEF

17:30

Horoscop. Cele mai ciudate lucruri despre fiecare zodie

Antena3 Antena3,
Horoscop. Cele mai ciudate lucruri despre fiecare zodie

Ar putea incerca sa te pacaleasca si sa pretinda ca este suta la suta normala, dar fiecare zodie are o latura ciudata care te va surprinde. Berbec - Oamenii pot fi socati sa-l vada cum. continuă pe Antena3

Adevaruri dure si incomode despre fiecare zodie. Afla tot ce nu suporta lumea la tine. Esti pregatit sa citesti?

Majoritatea horoscoapelor prezinta calitati si caracteristici frumoase ale zodiilor ce ne fac placere sa le citim. Insa sunt ele de folos cu adevarat, cat timp nu constientizam adevaratele defecte si.

Adevaruri DURE si INCOMODE despre fiecare ZODIE. Ce nu suporta lumea la tine

Pentru a deveni oameni mai buni, trebuie intai de toate sa constientizam defectele pe care le avem. in functie de zodie, fiecare dintre noi avem diverse lipsuri sau probleme pe care le putem rezolva.

O femeie a plecat fara sotul ei in luna de miere. S-a intors acasa cu cele mai ciudate poze

Huma Mobin si sotul ei, Arsalaan Sever Butt din Lahore, Pakistan iubesc sa calatoreasca. Acestia au dorit sa-si petreaca cea de-a doua luna de miere in Grecia. Din pacate, lui Arsalaan nu i s-a acordat viza.

Canalul de YouTube care iti arata cele mai mari greseli din filme

Un canal de YouTube iti arata cele mai mari greseli din cele mai cunoscute filme. Fie ca este vorba despre secvente lipsite de logica sau greseli de montaj sau replici bizare, CinemaSins iti arata tot ce e gresit la ele. CinemaSins este un canal de Youtube realizat de Jeremy Scott, care este si naratorul clipurilor [].

Filmul pe care Christopher Nolan, regizorul Dunkirk, il considera unul dintre cele mai bune facute vreodata VIDEO

Christopher Nolan 47 de ani), regizorul apreciatului film de razboi Dunkirk 2017), nominalizat si castigator la Oscar 2018, spune despre un film indian ca este unul dintre cele mai bune filme realizate vreodata.

Reduceri eMAG televizoare. Cele mai tari oferte la cele cu diagonala mare

Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare.

PASTE 2018. Ce trebuie sa faci ca sa ai cele mai rezistente oua de Paste

Ce sa faci ca sa ai cele mai rezistente oua de Paste. Ca sa impiedici craparea oualor pe timpul fierberii si sa le intaresti zdravan, perforeaza coaja oualor crude cu un ac sau cu o iglita.

Finala Asia Express, cele mai bune cifre de audienta din acest sezon: a depasit Las Fierbinti pe urban si comercial

Finala primului sezon ,,Asia Express, de la Antena 1, a ocupat primul loc in preferintele romanilor la orase si pe publicul comercial. Editia ultimei aventuri pe teritoriul asiatic a avut cele mai bune cifre de pana acum, reusind sa depaseasca chiar si Las Fierbinti, de la Pro TV.

Romania ramane tara cu cele mai multe nasteri inregistrate in randul mamelor adolescente

Romania ramane tara cu cele mai multe nasteri inregistrate in randul mamelor adolescente, unde aproape 14% din bebelusi sunt nascuti de mame care au mai putin de 20 de ani. Romania se numara in topul clasamentului celor mai tinere mame care au pentru.

STUDIU Rata medie a redeventelor platite de companii in Romania, una din cele mai mari din Europa

Rata medie efectiva a redeventelor si a altor impozite similare platite de companiile care activeaza in Romania se situeaza printre cele mai mari din Europa, potrivit studiului Deloitte O imagine de ansamblu asupra redeventelor si impozitelor similare. Sectorul upstream de petrol si gaze in Europa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )