Libnet.ro
UNICEF

22:15

Horoscop dragoste 9 mai. Leii au parte de momente excelente, Berbecii sunt in armonie in cuplu

Antena3 Antena3,
Horoscop dragoste 9 mai. Leii au parte de momente excelente, Berbecii sunt in armonie in cuplu

Horoscop dragoste 9 mai. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 9 MAI 2020. Mercur cel comunicator aflat in Taur e intr-un frumos trigon cu profundul Pluto retrograd iar aceasta este o veste excelenta! Un mesaj pe care il asteptai demult poate veni azi. Sau poate ca tu vei livra un mesaj pentru cineva tot azi. continuă pe Antena3

Horoscop dragoste 6 mai. Leii isi deschid inima, Balantele sunt gata pentru o noua luna de miere

Horoscop dragoste 6 mai. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 6 MAI 2020. Suntem intr-o saptamana cel putin interesanta.

Horoscop dragoste 7 mai. Gemenii trebuie sa evite discutiile, Racii au parte de tensiuni

Horoscop dragoste 7 mai. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 7 MAI 2020. Nodurile Lunare s-au mutat pe axa Gemeni-Sagetator si au lasat axa Rac-Capricorn, iar azi avem SuperLuna plina florala in Scorpion.

Horoscop dragoste 8 mai. Gemenii vorbesc mult cu partenerul de cuplu, Scorpionii au parte de suisuri si coborasuri

Horoscop dragoste 8 mai. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 8 MAI 2020. Luna intra in Sagetator azi dupa calatoria sa prin Scorpion, deci putem sa mai respiram putin. Este si asa destul de provocator cand Luna e in Scorpion o data pe luna, iar cand e si plina si SuperLuna foarte aproape de Pamant este cu atat mai intens.

Horoscop 6 mai. Fecioarele au parte de surprize, Pestii sunt intelepti

Horoscop 6 mai. Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 6 MAI 2020 ; suntem intr-o saptamana cel putin interesanta. Dupa ce ieri Nodurile Lunare s-au mutat pe axa Gemeni-Sagetator si au lasat axa Rac-Capricorn, maine avem SuperLuna plina florala in Scorpion.

ANM: Urmeaza ploi abundente in cea mai mare parte a tarii. Mai multe judete au intrat sub cod galben

Meteorologii anunta ca in urmatoarele 48 de ore vor fi precipitatii abundente si vijelii in cea mai mare parte a tarii. Potrivit ANM, instabilitatea atmosferica va predomina in mai multe judete si se.

Horoscop 8 mai. Berbecii isi cresc imaginea de sine, Balantele sunt pline de energie

Horoscop 8 mai. Iata horoscopul zilei de azi VINERI 8 MAI 2020; Luna intra in Sagetator azi dupa calatoria sa prin Scorpion unde a fost si Luna plina, deci putem sa mai respiram putin mai bine.

Horoscop 9 mai. Scorpionii sunt materialisti, Sagetatorii sunt activi

Horoscop 9 mai. Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 9 MAI 2020; Mercur cel comunicator aflat in Taur e intr-un frumos trigon cu profundul Pluto retrograd iar aceasta este o veste excelenta ! Un mesaj pe care il asteptai demult poate veni azi. Sau poate ca tu vei livra un mesaj pentru cineva tot azi.

Horoscop 8 mai. Balantele iau o decizie importanta, Pestii duc la bun sfarsit orice isi propun

Horoscop 8 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri.

Horoscop 7 mai. Balantele sunt pline de energie, Pestii sunt coplesiti de sarcini

Horoscop 7 mai. Iata horoscopul zilei de azi JOI 7 MAI 2020; nodurile Lunare s-au mutat pe axa Gemeni-Sagetator si au lasat axa Rac-Capricorn, iar azi avem SuperLuna plina florala in Scorpion. Nodurile Lunare poarta in ele mesaje despre destinul nostru, de unde venim si incotro ne indreptam ca poveste a sufletului ce vine la incarnare aici pe Pamant.

Horoscop 7 mai. Zodia care e intr-o relatie complicata cu banii

Horoscop 7 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )