Libnet.ro
UNICEF

13:15

HOROSCOP indian al saptamanii in curs. Taurii au parte de una dintre cele mai bune perioade, Sagetatorii sunt ocupati

Antena3 Antena3,
HOROSCOP indian al saptamanii in curs. Taurii au parte de una dintre cele mai bune perioade, Sagetatorii sunt ocupati

Iata horoscopul indian al acestei saptamani ce se incheie pe 23 noiembrie 2019 conform intelepciunii vedice antice indiene, o sursa reala si bogata de inspiratie si ajutor pentru extrem de multa lume de pe. continuă pe Antena3

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE. Surpriza placuta pentru una dintre zodii! Un cadou - o reusita!

Horoscop 22 noiembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 22 noiembrie Berbec Actionezi impulsiv si este posibil sa ajungi sa regreti. Nu iti acorzi suficient timp pentru a.

Marturii revoltatoare facute de una dintre victimele agresorului din Alexandria:M-a lovit la spate si am cazut. Apoi a incercat sa ma violeze

Una dintre victimele agresorului din Alexandria, o femeie de 37 de ani atacata in scara de bloc, a povestit experienta traumatizanta prin care a trecut. Doua femei au fost batute crunt si jefuite in mai.

Adolescenta care i-a sucit mintile lui Stefan cel Mare. Domnitorul Moldovei i-a daruit una dintre cele mai frumoase manastiri din Romania

Stefan cel Mare a fost domnitorul Molvodei timp de 47 de ani, intre 1457 si 1504, avand cea mai lunga domnie din epoca medievala. Viata amoroasa a voievodului a fost una tumultoasa, fiind casatorit de trei.

China, una dintre cele mai poluate tari, creste productia de energie electrica pe baza de carbune cat intreaga Uniune Europeana (FOTO)

Desi se confrunta cu probleme foarte mari de poluare in mai multe dintre orasele sale de pe coasta, China a demarat planuri pentru cresterea productieide electrictate pe baza de consum pana la nivelul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )