Libnet.ro
UNICEF

14:16

HOROSCOP 3 iulie, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele rezolva probleme sentimentale mai vechi

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 3 iulie, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele rezolva probleme sentimentale mai vechi

HOROSCOP 3 iulie 2019. O zi care aduce emotii, ne spune Camelia Patrascanu. HOROSCOPBerbec - discutii in familie. Sunt multe lucruri care trebuie clarificate. HOROSCOPTaur - au si ei dispute. continuă pe Antena3

Horoscop, cu Camelia Patrascanu, pentru 1-7 iulie. Gemenii fac economii, Leii sunt fortati sa se ocupede probleme din trecut

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul saptamanii 1- 7 iulie HOROSCOP BERBEC. Saptamana incepe foarte bine cu multe discutii. Se aranjeaza multe.

HOROSCOP 2 iulie, cu Camelia Patrascanu. Capricornii isi cauta partenerul, Pestii devin mai indrazneti

HOROSCOPLuna noua sub patronajul racului. Atentie la sanatate si familie. Discutii in familie. Accentul cade pe familie, pe camin. Trebuie sa fie mai atenti cu persoanele mai.

HOROSCOP 1 iulie, prezentat de Camelia Patrascanu. Zodia care are discutii cu seful

O zi in care e bine sa facem lucrurile la timp, ne spune Camelia Patrascanu. HOROSCOPBerbec - o zi foarte buna pentru tot ce inseamna negocieri. HOROSCOPTaur - are discutii despre.

HOROSCOP Camelia Patrascanu. Ce ne rezerva astrele in prima saptamana din iulie

HOROSCOP Camelia Patrascanu. Saptamana incepe bine, dar foarte agitat. Avem planuri, agenda incarcata chiar daca evacanta. Luna noua in rac, un eveniment ce se produce o singura data in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )