Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop pentru primele zile din august cu Camelia Patrascanu. Sunteti pe cont propriu, atentie la bani in weekend!

Antena3 Antena3,
Horoscop pentru primele zile din august cu Camelia Patrascanu. Sunteti pe cont propriu, atentie la bani in weekend!

Cunoscutul astrolog Camelia Patrascanu a prezentat trendul astral pentru finalul saptamanii. HOROSCOPA doua jumatate a saptamanii, de joi incolo, incepe cu Luna noua in Leu,. continuă pe Antena3

HOROSCOP 1 august cu Camelia Patrascanu. Balantele iau decizii azi. Scorpionii fac bani

Camelia Patrascanu a prezentat joi, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 1 august. E o zi a puterii, trebuie sa o manifestam, fara sa ne gandim pe cine deranjam. HOROSCOP Berbec - au o.

HOROSCOP 31 iulie, cu Camelia Patrascanu. Pestii au idei inspirate. Sagetatorii castiga bani

Camelia Patrascanu a prezentat miercuri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 31 iulie. O zi mercuriana. Trebuie sa fim intelepti si sa ne ascultam glasul.

HOROSCOP 30 iulie, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii sunt axati pe viitor. Leii au parte de tensiuni la locul de munca

Camelia Patrascanu a prezentat marti,la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 30 iulie. Ne vedem interesul, insa trebuie sa fim creativi, originali si imaginativi. HOROSCOP Berbec- Au.

HOROSCOP 29 iulie, cu Camelia Patrascanu. Pestii au parte de multe emotii. Racii trebuie sa fie atenti la sanatate

Camelia Patrascanu a prezentat luni, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 29 iulie. O zi plina de discuti alaturi de persoanele dragi. Trebuie sa fim atenti ce cuvinte alegem, pentru a nu.

HOROSCOP pentru saptamana 31 iulie - 4 august 2019, cu Minerva. Berbecii au asteptari mari, joi se anunta o zi dinamica

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru aceasta saptamana. incepi saptamana cu asteptari in ce priveste atingerea obiectivelor, deoarece s-ar putea.

HOROSCOP pentru saptamana 29 iulie - 4 august 2019, cu Mariana Cojocaru. Berbecii primesc o lectie dura de viata, Taurii au probleme in dragoste

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru aceasta saptamana. HOROSCOP BERBECLectii de viata dure ce tin de karmaKiron Retrograd) care au menirea de a va.

Zile libere august 2019. Minivacanta de Sfanta Maria, aprobata de Guvern

Guvernul a declarat zi libera in data de 16 august, in urma sedintei Executivului de miercuri. Propunerea a venit din partea Ministerului Muncii si Justitiei Sociale, iar Guvernul a stabilit si comunicat ca ziua de 16 august 2019 va fi libera pentru angajatii institutiilor publice. Minivacanta de Sfanta Maria. Guvernul le da zi libera bugetarilor .

Controalele ANAF din august: in Bucuresti-Ilfov se suplimenteaza numarul inspectorilor (surse)

Apar noi informatii despre controalele mixte ANAF-Inspectia muncii care vor avea loc, din august, la firme din toata tara: Fiscul suplimenteaza numarul de inspectori in Bucuresti si judetul Ilfov, potrivit unor surse citate joi de Mediafax.

HOROSCOP pentru luna august, cu Minerva. Berbecii au probleme emotionale, Racii renasc scaldati in iubire

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru luna august. A trecut si sezonul eclipselor si iata ca luna august te aduce la stadiul urmator de evolutie.

HOROSCOP saptamana 29 iulie - 4 august: Zodiile care au o saptamana geniala. Iau o gura de aer proaspat

Saptamana 29 iulie - 4 august 2019 aduce doar lucruri bune pentru aceste trei zodii. HOROSCOP BERBEC - Esti creativa si faci totul cu multa pasiune. Renunti la griji si incepi sa te bucuri mai mult de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )