Libnet.ro
UNICEF

21:30

Horoscop rune 12-18 octombrie 2020, cu Mihai Voropchievici. GEMENII castiga pe toate planurile, BALANTA are protectie divina

Antena3 Antena3,
Horoscop rune 12-18 octombrie 2020, cu Mihai Voropchievici. GEMENII castiga pe toate planurile, BALANTA are protectie divina

Horoscop rune 12-18 octombrie 2020. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sambata seara, la emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru saptamana 12-18 octombrie 2020. Fecioarele primesc bani sau cadouri, iar Pestii intra intr-o batalie pe care o vor castiga, din fericire pentru ei. Ne asteapta o saptamana destul de buna mai pentru toate zodiile! . continuă pe Antena3

Horoscop 11 octombrie 2020. Singura zodie care va primi azi vesti bune si va avea o zi de vis!

Astrologul Roxana Lusneac a realizat horoscopul pentru duminica, 11 octombrie, iar vestile sunt dintre cele mai bune pentru una dintre zodii. Afla si tu ce iti rezerva astrele! Horoscop duminica, 11 octombrie 2020 Berbec Sunt anumite lucruri la care va ganditi de mult, iar acum incercati sa le gasiti o rezolvare sau un raspuns macar.

Horoscop zilnic - vineri, 9 octombrie 2020. Zodia care va primi o mostenire

Nativii din zodia Gemeni vor primi o mostenire. Mare atentie la ce faceti cu banii acestia. Horoscop zilnic - vineri, 9octombrie 2020, pentru fiecare zodie Zodia.

Horoscop zilnic - joi, 8 octombrie 2020. Zodiile care se vor confrunta cu probleme financiare

Balantele trebuie sa aiba mare grija la deciziile financiare pe care le vor lua astazi. Horoscop zilnic - joi, 8octombrie 2020, pentru fiecare zodie Zodia.

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici ne spun cate vieti mai avem de trait in functie de zodie.SCORPIONII, cei mai spirituali. PESTII - 13 vieti

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici ne ajuta sa intelegem cate vieti mai avem de trait in functie de zodie si mai ales de ce. Se pare ca venim la reincarnare ca pedeapsa pentru ce nu ai facut in vietile anterioare si trebuie sa iti ispasesti pedeapsa. Pe de alta parte, budistii spun ca venim la reincarnare ca sa evoluam, nu ca pedeapsa. Deci depinde cum o privim.

Mihai Voropchievici, despre superstitii si cum poti aduce belsug in casa

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, in emisiunea Adevaruri ascunse de la Antena 3, legatura dintre superstitii si belsugul din casa sau cum trebuie sa se comporte cei care sunt superstitiosi pentru a se feri de necazuri.

Horoscop 9 octombrie 2020. Zodiile care vor avea o zi dificila

Horoscop 9 octombrie 2020. Horoscopul zilei de vineri, 9 octombrie, vine cu aspecte surpriza pentru multe dintre zodii. De altfel, nativul Gemeni primeste un semn foarte puternic din partea Universului. Iata horoscopul zilei de vineri, 9 octombrie, pentru fiecare zodie Berbec Ego-ul Berbecilor poate avea de castigat azi, fie ca ne referim la mici discutii .

Horoscop 10 octombrie 2020. Balanta ramane fara prieteni, dar o alta zodie va avea o zi de vis

Ce vesti aduce horoscopul zilei de sambata, 10 octombrie, pentru fiecare zodie in parte. Se pare ca unele zodii sunt obligate sa faca anumite compromisuri. Iata horoscopul zilei de sambata, 10 octombrie, pentru fiecare zodie Berbec Pentru Berbeci, anumite discutii sau ganduri din trecut pot reveni in prezent pentru a fi lamurite. Astfel, toate aceste .

Horoscop 8 octombrie 2020. Ce zodie va avea o zi dificila

Astrele aduc din nou previziuni pentru cei 12 nativi ai horoscopului. Cum va fi ziua de 8 octombrie pentru tine in functie de semnul sub care te-ai nascut? Daca ai credinta in lumea astrala, consulta previziunile de mai jos! Horoscop 8 septembrie 2020. Zodia cu cea mai dificila zi Taur Ai dorinta de a .

Horoscop zilnic - miercuri, 7 octombrie 2020. Nativii din zodia Capricorn se reprofileaza

Nativii din zodia Capricorn se reprofileaza. Sunt posibile schimbari de directie profesionala, menitesavacreeze oportunitati noi de afaceri. Horoscop zilnic - miercuri,.

Curs BNR pentru vineri, 9 octombrie 2020. Cat costa, astazi, un euro?

Cursul valutar BNR valabil pentru vineri, 9 octombrie 2020, va fi anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Iata cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si moneda britanica, lira sterlina. Curs valutar BNR pentru vineri, 9 octombrie 2020 Banca Nationala a Romaniei va anunta cursul valutar BNR valabil .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )