Libnet.ro
UNICEF

13:30

Horoscop zilnic, 16 decembrie 2015: Pestii isi vor face noi prieteni

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 16 decembrie 2015: Pestii isi vor face noi prieteni

Horoscop zilnic, 16 decembrie 2015. Gemenii le vorbesc musafirilor despre planurile lor de viitor, Scorpionii vor sa termine repede ce au de lucru, iar Capricornii pot castiga bani. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 13 decembrie 2015: Pestii se tem sa inceapa noi aventuri erotice

Horoscop zilnic, 13 decembrie 2015. Racul incearca sa isi recucereasca partenerul, in timp ce Fecioarei i-ar fi recomandat sa adopte acelasi comportament. Viata amoroasa a nativilor se complica.

Horoscop zilnic, 14 decembrie 2015: Taurii au o stare de sanatate precara

Horoscop zilnic, 14 decembrie 2015. Gemenii au energie si vor rezolva azi, in avans, multe treburi, in timp ce Fecioarele dau dovada de foarte multa putere de convingere.

Horoscop zilnic, 15 decembrie 2015. Berbecii revin la vechile pasiuni

Horoscop zilnic, 15 decembrie 2015. Nativii din zodia Berbec primesc ajutor de la persoanele de sex feminin pentru a-si duce la bun sfarsit treburile, iar Varsatorii reusesc sa risipeasca in timp record banii incasati.

HOROSCOP 16 decembrie: Balantele redecoreaza. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 16 decembrie. Fecioarele si pestii petrec momente romantice alaturi de persoana iubita, iar varsatorii si scorpionii ii atrag atentia unei persoane influente.

ROMATSA: Angajatii isi vor primi salariile de sarbatori

Angajatii Administratiei Romane a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA) isi vor primi banii de sarbatori, intrucat salariile nu au fost blocate de poprirea fondurilor pe care compania trebuie sa le incaseze de la Eurocontrol, in procesul deschis de fratii Viorel si Ioan Micula impotriva statului roman, dupa cum ne-a declarat Andra Mehes, responsabila de relatiile cu presa in cadrul ROMATSA.

Persoanele fara adapost din Bucuresti vor primi o masa calda si ajutoare

In data de 16 decembrie 2015, intre orele 13. 00 si 15. 00, la Gara de Nord, Asociatia Casa Ioana, impreuna cu voluntari de la Ambasada Marii Britanii si ambasada Statelor Unite ale Americii, de la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din Bucuresti si Hotel Intercontinental vor servi o masa calda persoanelor fara adapost din Bucuresti si vor imparti pachete cu haine si alimente.

MACRO NEWSLETTER 15 Decembrie 2015

Preturile de consum din Franta au stagnat in noiembrie 2015 fata de aceeasi perioada a anului trecut, dupa un avans de 0,1% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 0,2%, dupa o crestere de 0,1% in luna anterioara.

MACRO NEWSLETTER 14 Decembrie 2015

Preturile de consum din Brazilia si-au accelerat cresterea anuala in noiembrie 2015, pana la 10,5%, de la 9,9% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 1%, dupa un avans de 0,8% in luna anterioara.

HOROSCOP 13 decembrie: Pestii trebuie sa ia o decizie dificila. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 13 decembrie. Racii si fecioarele intampina dificultati in relatia cu persoana iubita, iar balantele si rudele primesc sfaturi bune de la o ruda.

HOROSCOP 15 decembrie: Leii intra in spiritul sarbatorilor. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 15 decembrie. Fecioarele, balantele si scorpionii stabilesc ultimele detalii pentru petrecerea de sarbatori, iar pestii sunt nevoiti sa se adapteze la schimbari care apar la serviciu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )