Libnet.ro
UNICEF

21:31

Horoscop zilnic, 23 decembrie 2015: Taurii planuiesc sa se razbune pe cei care le pun bete in roate

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 23 decembrie 2015: Taurii planuiesc sa se razbune pe cei care le pun bete in roate

Horoscop zilnic, 23 decembrie 2015. Rutina ridica probleme Gemenii, iar Fecioarele cheltuie peste masura pentru cadourile apropiatilor. Scorpionii, propusi pentru promovare. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 20 decembrie 2015: Capricornii depasesc un obstacol important si scapa de adversari

Horoscop zilnic, 20 decembrie 2015. Taurii sunt propusi pentru o promovare, Racii vor avea parte de bonusuri, iar Balantele scapa de activitatile care le dadeau batai de cap.

Horoscop zilnic, 22 decembrie 2015: Capricornul, fortat de imprejurari sa se maturizeze

Horoscop zilnic, 22 decembrie 2015. Pentru unii nativi, munca depusa se cunoaste prin banii castigati, in timp ce altii sunt rapusi de oboseala acumulata.

Horoscop zilnic, 21 decembrie 2015: Fecioarele pot avea probleme din cauza cheltuielilor foarte mari

Horoscop zilnic, 21 decembrie 2015. Gemenii trebuie sa faca unele compromisuri, Racii vor sa-si ajute rudele necajite, iar Varsatorii primesc sprijin de la persoane necunoscute.

MACRO NEWSLETTER 22 Decembrie 2015

Activitatea in industria prelucratoare din regiunea Philadelphia a inregistrat o contractie neasteptata in decembrie 2015, pe fondul accentuarii contractiei comenzilor noi.

MACRO NEWSLETTER 21 Decembrie 2015

Increderea mediului de afaceri din Germania a scazut neasteptat in decembrie 2015, conform datelor de la institutul Ifo.

Cererile de rambursare pe POSDRU pot fi platite si dupa 31 decembrie 2015

Cererile de rambursare pe Programul Operational Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU) pot fi platite si dupa 31 decembrie 2015, conform regulamentelor europene, transmite Ministerul Fondurilor Europene MFE), in urma unei scrisori deschise transmisa, vineri, de ONG-uri si patronate.

HOROSCOP 21 decembrie: Pestii primesc vesti bune in plan financiar. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 21 decembrie. Taurii si varsatorii fac o schimbare majora, iar fecioarele si sagetatorii dau dovada de creativitate.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE. Capricornii primesc ceva dupa care tanjesc de mult. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 22 decembrie. Scorpionii si fecioarele se bucura de succes pe plan social, iar leii si varsatorii trebuie sa decida ce isi doresc de la anul 2016.

HOROSCOP 20 decembrie: Racii cumpara cadouri pentru cei dragi. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 20 decembrie. Balantele si pestii le aduc magia sarbatorilor celor dragi, dar si unor straini, iar gemenii si leii gazduiesc o petrecere.

Portret de presedinte: Traian Basescu (actualizat, decembrie 2015)

Am publicat textul de mai jos aici, pe platforma Contributors in noiembrie 2014. Il reiau acum dupa un an. Un an in care Romania a reusit sa se debaraseze de mega-plagiatorul Victor Ponta, de Dan Sova, de Ilie Sarbu si de cati altii. Un an in care DNA si-a continuat actiunile anti-coruptie. Un in care presedintele Klaus Iohannis nu a avut o preocupare mai importanta decat sa se delimiteze de ceea ce a facut si a reprezentat Traian Basescu. Un an in care a avut loc tragedia de la clubul Colectiv devenita pretextul eliminarii lui Ponta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )