Libnet.ro
UNICEF

15:15

Portret de presedinte: Traian Basescu (actualizat, decembrie 2015)

Hotnews Hotnews,
 Portret de presedinte: Traian Basescu (actualizat, decembrie 2015)

Am publicat textul de mai jos aici, pe platforma Contributors in noiembrie 2014. Il reiau acum dupa un an. Un an in care Romania a reusit sa se debaraseze de mega-plagiatorul Victor Ponta, de Dan Sova, de Ilie Sarbu si de cati altii. Un an in care DNA si-a continuat actiunile anti-coruptie. Un in care presedintele Klaus Iohannis nu a avut o preocupare mai importanta decat sa se delimiteze de ceea ce a facut si a reprezentat Traian Basescu. Un an in care a avut loc tragedia de la clubul Colectiv devenita pretextul eliminarii lui Ponta. continuă pe Hotnews

Calin Popescu Tariceanu respinge alianta cu Traian Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, respinge orice miscare de apropiere in viitor intre ALDE si partidul condus de Traian Basescu, Miscarea Populara. Invitat la B1 TV, Calin Popescu.

Traian Basescu il ataca pe Dacian Ciolos: A venit tehnician si s-a facut politruc, asta e viata!

Bugetul pe 2016 este bugetul lui Victor Ponta, iar Guvernul de tehnocrati a urmat intocmai instructiunile PSD si PNL, a declarat presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, vineri, intr-o conferinta de.

MACRO NEWSLETTER 18 Decembrie 2015

Activitatea in sectorul privat din Franta s-a temperat peste asteptari in decembrie 2015, pe fondul stagnarii activitatii din sectorul serviciilor.

MACRO NEWSLETTER 17 Decembrie 2015

Increderea investitorilor in economia Germaniei a crescut peste asteptari in decembrie 2015, pana la 16,1, de la 10,4 in luna precedenta, in conditiile in care indicele situatiei curente a crescut cu 0,6 puncte, pana la 55.

Horoscop zilnic, 21 decembrie 2015: Fecioarele pot avea probleme din cauza cheltuielilor foarte mari

Horoscop zilnic, 21 decembrie 2015. Gemenii trebuie sa faca unele compromisuri, Racii vor sa-si ajute rudele necajite, iar Varsatorii primesc sprijin de la persoane necunoscute.

Horoscop zilnic, 20 decembrie 2015: Capricornii depasesc un obstacol important si scapa de adversari

Horoscop zilnic, 20 decembrie 2015. Taurii sunt propusi pentru o promovare, Racii vor avea parte de bonusuri, iar Balantele scapa de activitatile care le dadeau batai de cap.

Cererile de rambursare pe POSDRU pot fi platite si dupa 31 decembrie 2015

Cererile de rambursare pe Programul Operational Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU) pot fi platite si dupa 31 decembrie 2015, conform regulamentelor europene, transmite Ministerul Fondurilor Europene MFE), in urma unei scrisori deschise transmisa, vineri, de ONG-uri si patronate.

Horoscop zilnic, 19 decembrie 2015: Balantele sunt fermecatoare in orice situatie

Horoscop zilnic, 19 decembrie 2015. Taurii au probleme cu accesele de furie, Scorpionii au necazuri cu birocratia, iar Pestii au de facut foarte multe drumuri.

Minister: Beneficiarii POSDRU isi pot primi rambursarile si dupa 31 decembrie 2015. Peste 430 milioane euro, risc de dezangajare in program

Organizatiile non-guvernamentale, sindicatele, patronatele si alti beneficiari care au derulat proiecte europene in cadrul Programului Operational Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 si nu li s-au rambursat cheltuielile pana acum isi vor putea primi banii de la Autoritatea de Management a POSDRU si dupa 3 decembrie 2015, precizeaza, vineri, Ministerul Fondurilor Europene, intr-un comunicat remis StartupCafe. In schimb, Romania risca sa piarda peste 430 de milioane de euro, in anul 2015, prin dezangajari doar din POSDRU, bani pusi la dispozitie de Comisia Europeana, dar necheltuiti de beneficiari.

Horoscop zilnic, 18 decembrie 2015. Fecioarele, probleme in urma unor accidentari banale

Horoscop zilnic, 18 decembrie 2015. O zi in care nativii din Berbec se pot confrunta cu probleme de sanatate, in timp ce Fecioarele pot avea de suferit in urma unor accidentari banale, dar fara urmari prea grave.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )