Libnet.ro
UNICEF

17:45

Horoscop zilnic, 30 decembrie 2015. Balantele nu au chef sa petreaca de Revelion

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 30 decembrie 2015. Balantele nu au chef sa petreaca de Revelion

Horoscop zilnic, 30 decembrie 2015. Chiar daca nu prea primesc invitatii la petreceri de Revelion, Balantele nu se simt afectate de aceasta indiferenta. Pe de alta parte, nativii din Varsator au nevoie de rabdare si intelegere pentru persoana iubita, care se dovedeste mai sensibila ca niciodata. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 29 decembrie 2015: Fecioarele vor sa fie platite mai bine

Horoscop zilnic, 29 decembrie 2015. Multe zodii vor fi nevoite sa cheltuiasca multi bani astazi, chiar si peste posibilitatile lor financiare, in timp ce alti nativi vor avea noroc si vor primi bani.

Horoscop zilnic - 29 decembrie. O zi in care unii nativi vor obtine mai usor ceea ce isi doresc

Horoscop 29 decembrie. BerbecNecuratul se ascunde in amanari. Un motiv in plus sa nu lasi pe maine ceea ce astazi poti face, mai ales ca te vei putea relaxa cu adevarat abia dupa ce stii clar ca ai terminat tot ceea ce.

Horoscop zilnic - 28 decembrie. Un inceput de saptamana interesant pentru toate zodiile

Horoscop 28 decembrie. BerbecEste rost de distractii alaturi de persoana iubita si de copii. Chiar daca apar si neplaceri din cauza mofturilor si capriciilor, tot ramane loc de bucurie si amuzament. Totusi este bine.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE. Fecioarele vor fi inspirate in amenajarea casei. Afla previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 30 decembrie. Berbecii, sagetatorii si capricornii vor avea o perioada interesanta din punct de vedere sentimental.

Horoscop 28 decembrie 2015: Racul intampina probleme in exprimarea sentimentelor

Horoscop 28 decembrie 2015. Unii nativi fac modificari majore in planurile proprii, pe cand altii aplauda multumiti, de pe margine, pentru ca lucrurile au iesit exact asa cum si-au dorit.

Horoscop 27 decembrie 2015: Taurii primesc o serie de oportunitati in cariera

Horoscop 27 decembrie 2015. Se anunta o zi buna pentru cei mai multi dintre nativi. Surprizele curg, iar rezultatele muncii se vad, in sfarsit.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE. Leii isi gasesc iubirea unde se asteapta mai putin. Afla previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 29 decembrie. Leii isi gasesc un iubit acolo unde nu se asteapta, pestii isi fac planuri ca sa avanseze in cariera, iar balantele petrec mai mult timp cu familia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2274 seconds )