Libnet.ro
UNICEF

01:06

Horoscopul zilei - 22 aprilie. Momente pretioase pentru Lei, care se pot bucura de noi perspective

Antena3 Antena3,
Horoscopul zilei - 22 aprilie. Momente pretioase pentru Lei, care se pot bucura de noi perspective

Berbec Luna Plina in Scorpion activeaza axa posesiunilor si e posibil sa iei niste decizii importante astazi, in acest sens. Pentru a merge mai departe si a permite transformarii sa se produca in plan profesional si nu. continuă pe Antena3

Horoscopul zilei - 21 aprilie. Relatiile sentimentale pot lua turnuri nebanuite

Berbec Relatiile parteneriale sunt contradictorii, astfel ca este bine sa nu te bazezi pe cele discutate astazi. Indiferent de situatie, numai tu poti descura sau incurca itele acesteia. Fii prudent si.

Horoscopul zilei - 19 aprilie. Leii isi pot gasi jumatatea

Berbec Se pare ca iti este destul de greu a da glas celor de care ai nevoie. Vinovate de acest lucru sunt gandurile pe care le ai si - nu in ultimul rand - atentia care iti este ceruta de cei cu care.

22 aprilie in istorie: Leul devine moneda nationala. incepe demonstratia din Piata Universitatii

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 22 aprilie .

Horoscop zilnic, 22 aprilie 2016. Balantele profita de circumstante favorabile

Horoscop zilnic, 22 aprilie 2016. Horoscop zilnic, 22 aprilie 2016. Berbecii se confrunta cu probleme pe plan sentimental, in timp ce pentru Balante ziua incepe promitator, cu ocazii numai bune de exploatat.

HOROSCOP 22 aprilie. Racii vor fi mandri de copiii lor

Horoscop maine, 22 aprilie. Racii vor fi mandri de copiii lor, iar Sagetatorii vor dori sa stea singuri astazi. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Horoscopul zilei - 20 aprilie. Agenda vi se incurca destul de mult

Berbec Luna in Balanta te invita sa-ti evaluezi relatia cu partenerul si alte relatii care conteaza pentru tine in sfera profesionala. Chiar daca vei constata ca sunt necesare unele ajustari, negocieri si discutii.

MACRO NEWSLETTER 22 Aprilie 2016

Vanzarile retail din Marea Britanie au scazut semnificativ peste asteptari in martie 2016, cu o rata lunara de 1,3%, dupa un declin de 0,5% in luna precedenta, iar cresterea anuala s-a temperat pana la 2,7%, de la 3,6% in luna anterioara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )