Libnet.ro
UNICEF

19:00

HOT! ConnectR lanseaza videoclipul piesei Da-te-n dragostea mea

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! ConnectR lanseaza videoclipul piesei Da-te-n dragostea mea

Dupa ce a venit cu hit dupa hit, Connect-R lanseaza si clipul pentru piesa sa de vara, Da-te-n dragostea mea! Artistul ne explica, intr-un final, de unde aceasta expresie si il vedem traind aventuri grele in clipul pentru cel mai nou single al sau. Cantaretul a elucidat misterul din spatele titlului acestei piese, si nu . continuă pe Devorator Monden

Havana Brown lanseaza videoclipul piesei Spread a Little Love

Dupa When the lights go out si Big Banana cu care Havana Brown a reusit partial sa cucereasca topurile, frumoasa artista revine cu un nou videoclip la single-ul Spread a Little Love. Piesa a fost produsa de RedOne cel care a asigurat si succesul precedentelor single-uri lansate de australianca Havana Brown de pe EP-ul When .

HOT! Ami lanseaza videoclipul noului sau single Otra vez

Dupa ce ne-a prezentat poze de la filmarile noului clip si un scurt teaser, AMI lanseaza astazi videoclipul noului sau single Otra vez, care promita sa devina rapid hit. Filmarile, in regia lui Florin Botea, au durat peste 12 ore si au avut loc la studiourile MediaPro din Buftea. Responsabil cu machiajul si coafura a .

Doddy feat. Puya lanseaza videoclipul Klandestin (Dollar Bill)

Inca de cand au fost supuse votului viitoarele piese care vor compune Maidanez E. , Klandestin Dollar Bill) a devenit in foarte scurt timp cea mai apreciata, paginile oficiale de socializare fiind practic asaltate cu intrebari din partea fanilor nerabdatori privind data lansarii atat a piesei cat si a videoclipului. Ne face placere sa va anuntam .

HOT! Kaiia lanseaza single si videoclip nou Uhodi

Kaiia revine cu un nou single, Uhodi, care se anunta a fi unul dintre hiturile acestei veri! Dupa ce anul trecut lansase Crazy love, o piesa dinamica, potrivita pentru partyurile incendiare cu prietenii, Kaiia aduce acum fanilor o melodie mult mai matura, atat din punct de vedere muzical, cat si al mesajului. Artista a ales .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )