Libnet.ro
UNICEF

05:15

HOT! Eminem REVINE si lanseaza single-ul Berzerk!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Eminem REVINE si lanseaza single-ul Berzerk!

Unul dintre cele mai asteptate comeback-uri din acest an a avut loc astazi, cand rapperul si-a incantat fanii cu noul sau single, intitulat Berzerk. Acesta va face parte de pe viitorul album al lui Eminem, The Marshall Matters LP 2, care va fi lansat pe cinci noiembrie. Berzerk, produsa de catre legendarul Rick Rubin, este . continuă pe Devorator Monden

Eminem a dezvaluit detalii despre viitorul sau album si single-ul Berzerk!

Multipremiatul rapper este pregatit sa revina in forta cu un nou material care se va lansa pe cinci noiembrie si care se intituleaza MMLP2, prescurtare de la The Marshall Mathers LP 2. Eminem va lansa pe 27 august un prim single de pe acest album, intitulat Berzerk. Artistul a postat pe Youtube si un .

Fresh! Fetele de la Like Chocolate lanseaza single-ul In vise

Dupa ce au cucerit publicul cu piesele Maria, Maria, Placeri nevinovate, Mr. Celentano si Taraboy, Like Chocolate lanseaza single-ul in vise. Produsa in studio-urile LaNoy si compusa de catre F. Charm alaturi de Florin Nedelcu, cea mai recenta piesa a frumoaselor Like Chocolate ne indeamna la o toamna romantica, plina de amintirile verii ce a .

Jason Derulo ne prezinta single-ul Marry Me si tracklistul albumului Tattoos!

Considerata o serenada la adresa iubitei sale, Jordin Sparks, piesa Marry Me este cel de-al treilea single extras de pe viitorul album al lui Jason Derulo, Tattoos, care va fi lansat pe 24 septembrie. Noul single a fost lansat oficial pe 26 august si a avut premiera in cadrul unei emisiuni de la un post .

Martin Solveig si Laidback Luke au lansat un clip animat pentru single-ul Blow!

Cei doi fac echipa pentru cel de-al doilea single extras de pe viitorul album al lui Martin Solveig, al cincilea din cariera sa. Materialul urmeaza a fi lansat cel mai devreme la sfarsitul acestui an. Blow a fost interpretata in premiera la festivalul de muzica electronica Tomorrowland avand 20 000 de spectatori printre care noua .

Lady Gaga a ajuns pe prima pozitie in Dance/Electronic Songs Chart cu single-ul Applause!

Nici nu e de mirare aceasta performanta de vreme ce piesa Applause a starnit valva in tabara monstruletilor, iar clipul piesei a strans deja peste 20 de milioane de vizualizari pe Youtube. Applause a ajuns pe locul intai in Dance/Electronic Songs Chart la nici doua saptamani de la lansarea piesei online, de pe locul 16 .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )