Libnet.ro
UNICEF

17:45

Hot! Michelle Williams a lansat noul single If We Had Your Eyes

Devorator Monden Devorator Monden,
Hot! Michelle Williams a lansat noul single If We Had Your Eyes

Michaelle Williams, fosta membra a trupei Destinys Child, a lansat noul ei single If We Had Your Eyes, ce beneficiaza de un puternic mesaj inspirational. Piesa a fost produsa de Harmony Samuels, cel care a produs si noul single Ariana Grande The Way, dar si cantece pentru Chris Brown, Brandy, Ne-Yo, Jennifer Hudson si . continuă pe Devorator Monden

Hot! Andrew lanseaza noul single Save Me, insotit de videoclip

Andrew, tanarul artist de la Red Clover Media, lanseaza primul sau videoclip pentru single-ul Save Me. Single-ul a fost produs de Phelipe, iar clipul este o productie Red Clover Media, regizat de Alin Surdu. Save Me este o piesa despre iubirea care are puterea de a te salva din orice situatie, de orice problema, orice .

Narcotic Creation lanseaza noul single Iankoo in colaborare cu Mamasita Play it (Lyric video)

Narcotic Creation lanseaza noul single Iankoo in colaborare cu Mamasita! Play it este o piesa de club cu elemente deep house ce ii confera acesteia un groove si un sound diferit, perfect pentru vara care tocmai a inceput. Mesajul este foarte simplu: indiferent de ce faci in acest moment, ia o pauza, trage aer in .

FRESH! Dj Dark Shidance prezinta noul single Je Samba ft. Andreias

Dupa o multime de remixuri si piese facute in colaborare cu mai multi artisti, DJ Dark si Shidance au revenit cu o noua piesa numita Je Samba, in colaborare cu Andreias. Piesa are un sound fresh, de vara, iar vocea lui Andreias ne duce cu gandul la muzica si dans pe malul marii. De muzica .

Hot! Inna a lansat videoclipul pentru piesa Spre mare

INNA a lansat videoclipul oficial pentru piesa Spre mare, single-ul pe care l-a pregatit pentru fanii sai din Romania pentru vara aceasta. Clipul a fost filmat in Bucuresti, Neptun, Costinesti si pe plaja la Corbu, iar cadrele in care apare INNA sunt filmate in Los Angeles. Regizorul acestui videoclip este Bogdan Daragiu, iar de partea .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )