Libnet.ro
UNICEF

16:00

HOT! Sore a filmat videoclipul single-ului Bad Boy is Back

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Sore a filmat videoclipul single-ului Bad Boy is Back

Sore a filmat vinerea trecuta un nou clip, pentru piesa Bad Boy is Back, interpretata impreuna cu Dorian, un tanar rapper talentat, care a lansat deja doua piese de succes si pregateste alte proiecte muzicale inedite. Asa cum si-a obisnuit fanii, Sore a filmat un videoclip incendiar si nonconformist, in regia lui Iulian Moga! Bad . continuă pe Devorator Monden

FOTO Sore a filmat un nou clip pentru piesa Bad Boy is Back.

Sore din trupa Lala Band a filmat un nou clip pentru piesa 'Bad Boy is Back, interpretata impreuna cu rapper-ul Dorian. Asa cum si-a obisnuit fanii, Sore a filmat un videoclip incendiar si nonconformist, in regia lui Iulian Moga. euro152;Bad Boy is Backeuro153; este deja al treilea clip la care colaborez cu Iulian, dupa Differenteuro153; si euro152;Beautiful lifeeuro153;, si ne intelegem din ce in ce mai bine! Ca de fiecare data, a venit cu cele mai potrivite idei pentru acest videoclipeuro152;, a spus Sore. euro156;Bad boy is .

Olly Murs a lansat o noua versiune a single-ului Dear Darlin! Vezi aici cu cine colaboreaza!

Tanarul artist britanic a lansat de curand un nou single, Right Place Right Time, pentru care a filmat si un clip, dar Olly a revenit in atentia noastra cu o noua versiune a single-ului Dear Darlin, piesa lansata anul acesta in mai. Pentru aceasta versiune, cantaretul a cooptat-o pe Alizee, cantareata de origine franceza. Olly .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )