Libnet.ro
UNICEF

07:45

Hotii au pus ochii pe foisoarele de pe cea mai spectaculoasa sosea din Buzau

Adevărul Adevărul,
Hotii au pus ochii pe foisoarele de pe cea mai spectaculoasa sosea din Buzau

Imagini revoltatoare au fost descoperite, in weekend, pe marginea drumului judetean din Murgesti care a devenit din vara anului 2020 o atractie pentru turistii din Buzau. Botezat Trans Murgesti de catre localnici, drumul aflat pe creasta unui deal ofera o priveliste unica asupra vaii Calnaului. continuă pe Adevărul

Municipalitatea a premiat cea mai spectaculoasa vitrina din Focsani din perioada Craciunului

Juriul stabilit prin regulamentul concursului, condus de arhitectul sef al municipiului, George Paduraru Coban, a analizat fiecare vitrina in parte.

Hoarda de pe Reddit a pus ochii pe o balena mai mare. Micii investitori ataca piata argintului, acesta a ajuns deja la maximul ultimilor 8 ani

Preturile argintului au urcat luni pana la maximele ultimelor cinci luni, actiunile companiilor miniere de profil au crescut, iar site-urile care vand monede din acest metal pretios s-au trezit coplesite dupa ce micii investitori si-au mutat atentia catre argint, intr-un nou episod al freneziei bursiere care a pus pe jar pietele financiare, transmite Reuters. 32 Cotatia argintului a trecut de 30 dolariuncie pentru prima oara dupa 2013 si este cale sa consemneze cea mai mare scumpire zilnica de dupa 2008. 50 Indicii bursieri europeni au inceput ziua de luni pe plus, revenind dupa cea mai rea saptamana de dupa luna octombrie cu ajutorul actiunilor companiilor miniere.

Ce se intampla la miezul noptii in Romania. E cea mai importanta mutare, trebuie sa te implici si tu

0, noul sistem informational de urmarire a materialului lemnos, despre care ministrul Mediului spune ca va diminua posibilitatea de a fura din padure, devine operational la noapte. 0, pus in functie de la noapte Din noaptea de sambata spre duminica, de la ora 00. 0, sistemul informational integrat de urmarire a materialului .

Cea mai buna prajitura cu rom si nuca. Secretul retetei simple, este foarte usor de preparat

Ce este mai delicios ca o prajitura cu rom si nuca? Care este secretul retetei simple si delicioase, aflati in randurile de mai jos. Este o reteta pe care oricine poate sa o prepare! Ingrediente prajitura cu rom si nuca 500g zahar tos aluat) + 6-8 linguri zahar crema) + o cana de zahar sirop) .

BURSELE LUMII Bursele europene si americane au incheiat cea mai rea saptamana din ultimele trei luni

Pietele actiunilor din Europa au scazut vineri, incheind cea mai rea saptamana de dupa octombrie 2020, din cauza temerilor generate de incetinirea livrarilor de vaccinuri impotriva Covid-19.

VICTOR GANSAC, SAFETECH INNOVATIONS: Bursa si piata AeRO ne ofera cea mai mare oportunitate de crestere

Vom propune o politica de distribuire de dividende combinta cu actiuni gratuite prin capitalizarea profiturilor, spune directorul Safetech * Valoare de piata de 75 milioane lei, dupa prima zi de tranzactionare Listarea Safetech Innovations SAFE) la bursa ofera companiei cea mai mare oportunitate de crestere, impreuna cu mentinerea pachetului majoritar de actiuni, a spus vineri Victor Gansac, co-fondator si director general al furnizorului de servicii de securitate cibernetica, cu ocazia intrarii la tranzactionare a titlurilor SAFE, in piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Antena 3, cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania in ziua tragediei de la Institutul Matei Bals

Antena 3 a fost, ieri, cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania. inca de la primele ore ale diminetii, de cand am aflat despre incendiul devastator, telespectatorii au ales postul nostru de televiziune pentru a se informa.

FOTOCasa din paie la pret de garsoniera, solutia unor clujeni pentru a scapa de cea mai scumpa piata imobiliara din tara

Familia Romaniuc a fugit de betoanele din Cluj-Napoca si de cea mai scumpa piata imobiliara din tara pe un deal pitoresc, aflat la 12 kilometri de oras, unde si-a construit o casa din paie.

Viktor Orban alege vaccinul produs de China: Au cea mai indelungata experienta cu acest virus

Premierul ungar Viktor Orban a anuntat vineri ca va opta pentru vaccinul produs de China atunci cand ii va veni randul, deoarece in acesta are cea mai mare incredere, potrivit AFP.

Cea mai sigura Dacia care e modelul cu cele mai bune rezultate la testele Euro NCAP

Programul european de evaluare a masinilor noi Euro NCAP) este un program voluntar de evaluare a performantei sigurantei masinilor cu sediul in Leuven Belgia). Acesta a fost infiintat in anul 1996, primele rezultate fiind publicate in februarie 1997. Sloganul programului este Pentru masini mai sigure. De testarea Euro NCAP a beneficiat si modelele de autoturisme .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )