Libnet.ro
UNICEF

17:45

HTC Windows Phone 8X, un nou terminal dual-core, lansat oficial la New York (FOTO)

B1 B1,
HTC Windows Phone 8X, un nou terminal dual-core, lansat oficial la New York (FOTO)

HTC a prezentat un nou telefon inteligent in cadrul unui eveniment organizat la New York. Este vorba despre HTC Windows Phone 8X, terminalul de top al producatorului taiwanez cu sistem de operare Windows. Terminalul. continuă pe B1

HTC si Microsoft lanseaza telefoanele Windows Phone 8

HTC a lansat astazi, alaturi de Mirosoft, telefoanele etalon signature phone) cu Windows Phone 8: Windows Phone 8X si 8S, de la HTC, se arata intr-un comunicat de presa.

LG Optimus G, un nou smartphone quad-core care se ia la tranta cu Galaxy SIII si iPhone 5 (FOTO)

LG a luat in vizor concurenta reprezentata de Samsung Galaxy SIII, HTC One X si iPhone 5, prin cel mai nou device al sau cu Android Optimus G. Noul telefon anuntat la Seoul dispune de procesor quad-core.

ZTE si Mozilla vor sa lanseze un nou sistem de operare pentru smartphone-uri/Nu vrem sa ne bazam doar pe Android si Windows Phone, spun chinezii

ZTE Corp. , al doilea mare producator de echipamente de telecomunicatii din China, va lansa un nou sistem de operare pentru telefoanele de tip smartphone, impreuna cu Mozilla, dezvoltatorul browser-ului de internet Firefox, informeaza Bloomberg. Noul sistem de operare va fi disponibil in ultimul trimestru din acest an, a declarat miercuri He Shiyou, vicepresedintele ZTE, adaugand: 'Nu ne vom baza numai pe un sistem de operare'.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )